2 знака на зодиака ще преминат през трудни времена в края на юни 2023 г.: как най-добре да преминете през този период?

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova
2 signes du zodiaques vont vivre des moments difficiles fin juin 2023

Всеки месец всички сме повлияни от движенията и позициите на звездите в нашето небе. В края на юни 2023 г. определени астрологични знаци ще бъдат по-засегнати от други от тези космически влияния. В тази статия разкриваме двете зодии, които ще преживеят трудни времена през този период.

Планетарни енергии в действие в края на юни 2023 г

За да разберем напълно какво очаква нашите два засегнати знака, от съществено значение е да имаме преглед на планетарните енергии в действие в края на юни 2023 г. Ето някои ключови елементи:

2 зодии ще преминат през трудни времена в края на юни 2023 г
2 зодии ще преминат през трудни времена в края на юни 2023 г
  • Меркурий ретрограден : Този период може да доведе до проблеми в комуникацията, недоразумения и забавяния. Знаците, управлявани от Меркурий, като Близнаци и Дева, ще бъдат особено податливи на тези ефекти.
  • Новолуние в Рак : Идеалното време да се съсредоточите върху емоциите си и да работите върху вътрешния си живот. Въпреки това, той може също така да повиши чувствителността и да доведе до емоционален конфликт за определени знаци.
  • ретрограден сатурн : Това понижение ни кара да преразгледаме нашите структури, нашите граници и нашите отговорности. Някои знаци може да се сблъскат с предизвикателства и препятствия, които ще трябва да преодолеят.

Двата знака, най-засегнати от енергиите в края на юни 2023 г

Имайки предвид тези планетарни влияния, ето двата зодиакални знака, които ще се сблъскат с трудни времена през това време:

Близнаци: Трудности в комуникацията и изразяването

Особено засегната ще бъде зодия Близнаци от ефектите на ретроградния Меркурий в края на юни 2023 г. Наистина, тъй като този знак се управлява от тази планета, естествената му способност да общува и да изразява себе си може да бъде силно нарушена през този период. Следователно Близнаците могат да срещнат проблеми в отношенията си с другите, независимо дали на работа, със семейството или приятелите.

Те ще трябва да работят върху търпението си и да са готови да преразгледат начина си на мислене и изразяване, за да избегнат ненужни недоразумения и конфликти. По същия начин те ще трябва да бъдат бдителни в движенията и административните си процедури, защото закъсненията и грешките са чести по време на ретроградния Меркурий.

знак на близнаци
знак на близнаци

Козирози: Въпроси и отговорности

В края на юни 2023 г. Козирогът ще бъде повлиян от ретрограден Сатурн, което ще го тласне да преразгледа своите структури, своите граници и своите отговорности. Този знак, като цяло много организиран и дисциплиниран, може да се почувства дестабилизиран и да се изправи пред пречки, които не е предвидил.

Козирозите ще трябва да покажат постоянство и гъвкавост, за да преодолеят тези предизвикателства, като същевременно остават наясно с вътрешните си способности и ресурси. Те също така трябва да са готови да поставят под въпрос определени аспекти от живота си и да вземат важни решения относно професионалното или личното им бъдеще.

Как да преминем по-добре през този труден период?

За Близнаци и Козирози, ето няколко съвета за по-добро справяне с тези трудни времена в края на юни 2023 г.:

  • Приеми промяната : Планетарните енергии ни тласкат да се развиваме и растем, дори и да е неудобно. Приемете, че някои неща трябва да се променят и бъдете готови да се адаптирате към ситуацията.
  • Работете върху комуникацията си : Независимо дали сте Близнаци или Козирог, ще бъде важно да слушате добре другите и да изразявате ясно мислите и емоциите си, за да избегнете недоразумения и напрежение.
  • Бъдете търпеливи и упорити : Препятствията и трудностите са част от живота, но често са временни. Останете уверени в способностите си и не се отказвайте, когато сте изправени пред предизвикателствата, които идват на пътя ви.
  • Пази се : Във времена на стрес и несигурност е важно човек да се презареди физически и емоционално. Дайте си време да се отпуснете, да медитирате или да направите нещо, което ви кара да се чувствате добре.

Краят на юни 2023 г. обещава да бъде труден период за Близнаците и Козирозите, които ще трябва да се изправят пред космически влияния и да се справят със значителни предизвикателства. Въпреки това, като останат наясно с тези енергии и следват нашите съвети, те ще могат успешно да навигират през този период и да научат ценни уроци за личната си еволюция.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Астрология » 2 знака на зодиака ще преминат през трудни времена в края на юни 2023 г.: как най-добре да преминете през този период?