3 знака на зодиака ще прекарат сияен първи ден на пролетта: новолунието в Овен е много благоприятно!

Астрологията е древна практика, която изучава влиянието на планети и звезди върху живота ни. Тяхното подравняване трябва да ни предостави ценна информация, за да разберем големите движения на нашето съществуване.

И това е така днес, защото Слънцето току-що влезе в Овен, обявявайки пристигането на пролетното равноденствие, този известен ден, споделен между деня и нощта. Това новолуние в Овен също трябва да има много положително въздействие върху 3 зодии, които очакват с нетърпение един лъчезарен първи ден на пролетта на 2023 г.

Пролетта е второ раждане, където всичко обновява силата си. – Хасан Масуди

Астрология - хороскоп за първи ден на пролетта
Позитивен хороскоп за първия ден на пролетта

Любопитни ли сте да разберете как новолунието в Овен ще повлияе на вашата зодия? Какви промени ще донесе това пролетно равноденствие през 2021 г.? Разберете какво е подготвило Слънцето за 3-те най-щастливи зодии и оставете се да бъдете водени от мъдростта на звездите !

Прочетете също:   Пълнолунието на влюбените на 4 юни 2023 г. ще преобърне живота на 3 зодии

Овен (21 март – 19 април)

Този първи пролетен ден е вашият ден. С енергията на Рамще можете да повярвате в себе си и да постигнете всички цели, които сте си поставили!

Имате новооткрита увереност и морал на върха. Всичко, което правите, ще бъде успешно, така че продължете и оставете миналото зад гърба си.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Този първи ден на пролетта е божи дар за Везните. Оставяте миналото зад себе си и се наслаждавате на нова енергия, която извира от него слънчева светлина.

Този сезон в Овен ви кара да вярвате, че всичко е възможно и е истина. Вашият морал е висок, а самочувствието ви расте. Здравият ви разум и способността ви да се адаптирате непрекъснато нарастват, което ще бъде много полезно за успех в това, което предприемате. Този първи ден на пролетта на 2023 г. обещава да бъде сияен за Везните!

Козирог (22 декември – 19 януари)

THE Козирози са поканени да се възползват от този първи ден на пролетта, за да загърбят миналото си и да продължат напред.

Енергията на Овена резонира във въздуха и ще ви даде вяра в себе си, благодарение на която ще можете да предприемете нещата и да ги постигнете. Така че вземете смелостта си в две ръце и се възползвайте от тази възможност, която ви се предлага!

Искаме горещо да благодарим на всички наши читатели за техния интерес и подкрепа. Надяваме се, че тази статия е отговорила на вашите въпроси и каним нашите читатели да я споделят в социалните мрежи с приятелите си.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Астрология » 3 знака на зодиака ще прекарат сияен първи ден на пролетта: новолунието в Овен е много благоприятно!