Ако имате среден коефициент на интелигентност, трябва да отделите не повече от 15 секунди, за да изпълните това математическо предизвикателство.

Днешното предизвикателство е игра с пъзел и интелигентност, която може да бъде забавна и предизвикателна едновременно. Това включва решаване на много просто уравнение чрез преместване на една кибритена клечка: 11+8=12. Този тип IQ тест беше много популярен, но с времето изпадна в забрава. В наши дни предизвикателства като това се възраждат в социалните мрежи, където предизвикват интереса на интернет потребителите и стават вирусни.

За да можете да решите това упражнение, ще трябва да използвате своята изобретателност и логика, за да намерите решението. Но внимавайте!

Времето за постигане на това е много кратко и най-малката грешка ще бъде наказана с горчив провал!

И така, готови ли сте да приемете това предизвикателство? Можете ли да балансирате уравнението 11+8=12, като преместите една кибритена клечка? Елате и изпробвайте границите и креативността си!

Математическо предизвикателство: балансирайте уравнението 11+8=12, като преместите една кибритена клечка

Чувствате ли се готови? НАШИТЕ гатанка на деня е много забавна и предизвикателна пъзел и игра за разузнаване. 11+8=12това е уравнението, което трябва да бъде балансирано.

IQ тест - 11+8=12
Математическо предизвикателство с кибрит

За да постигнете това, ще можете да местите само една кибритена клечка. Така че мислете извън кутията и подложете на изпитание креативността си!

Имате само 15 секунди, за да намерите решението.

Елате да приемете това предизвикателство и надминете границите си! Готови ли сте за предизвикателството 11+8=12?

Решението на предизвикателството с кибрит

Поздравления за всички участници в това предизвикателство, успяхте! Решението е 4+8=12, както може да се види на изображението по-долу.

IQ тест - 11+8=12 - инструкции
Решение на математическото предизвикателство

Искахме да благодарим на всеки от участниците за участието и ангажираността им по време на това предизвикателство. Предизвикателствата са много популярни в социалните мрежи като Twitter, Instagram или TikTok. Така че не се колебайте да споделите победата и доброто си настроение с приятелите си.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » Ако имате среден коефициент на интелигентност, трябва да отделите не повече от 15 секунди, за да изпълните това математическо предизвикателство.