Астрология: Тези зодии ще имат изключителен късмет на Марс. Кои са късметлиите?

Последователите на астрологията са добре запознати с влиянието, което планетите имат върху различните зодиакални знаци. THE планетарни подравнявания и техните комбинации могат да донесат малко късмет и успех, докато те ще бъдат по-малко благоприятни за други.

Кои ще са късметлиите през март? Когато Юпитер и Венера се съберат с Хирон в Овен, Слънцето е в Риби, Пълнолунието е в Дева, а Плутон е във Водолей, кой ще има най-голям късмет?

„Животът е приключение, което трябва да се изживее, а не резултат, който трябва да се постигне. – Ганди

астрология - завръщане на късмета в Марс
астрология: връщане на късмета на Марс

Тази статия дава отговори на въпроси, които имат хората, интересуващи се от астрология. Кой ще е най-големият късметлия през март? Какви са планетарните подравнения и техните комбинации? Прочетете, за да разберете как тези ходове влияят положително на вашата зодия и какви възможности предоставят. Това е уникална възможност да откриете нови перспективи за вашето бъдеще!

Прочетете също:   Хороскоп за 3 юни 2023 г.: парите могат да текат свободно за местните Телци!

Овен (21 март – 19 април): Всичко е наред!

THE Овни ще има голям късмет на Марс благодарение на Венера, която ще бъде в Овен. Това обещава стоплящи сърцето изненади и възнаградена професионална решителност.

Усилията, които полагате, за да постигнете амбициите си, ще бъдат високо оценени и следователно ще насърчат успеха. Не се страхувай отидете малко по-далеч, за да постигнете целите си и вашата решителност в крайна сметка ще се отплати!

Близнаци (21 май – 20 юни): Време е да поемете нови предизвикателства!

Близнаците са щастливи бенефициенти на този прилив на възможности, които предстоят. Там Пълнолуние в Девакойто ще се проведе на 7 март 2023 г., ще донесе много изненади и ще бъде подходящ момент за стартиране на проекти и предизвикване на себе си.

Шанс
Шанс

Близнаците имат склонност да се увличат от емоциите си, но нищо не им пречи да се възползват от този астрологичен тласък и да поемат рискове. Ако знаят как да се възползват от възможностите, Близнаците могат да очакват усилията им да бъдат възнаградени!

Дева (22 август – 22 септември): Нови възможности, които не бива да пропускате!

THE девици ще имате много късмет през март, благодарение на Пълнолунието, което ще се състои на 7 март 2023 г. и което ще донесе много възможности, които не бива да пропускате.

Слънцето в знака Риби също предполага ново начало за Девите, което трябва да ги направи много щастливи. Следователно този период ще бъде идеален да поемете контрола над живота си и да поемете по още по-вълнуващ път!

Благодарим на всички читатели, които отделиха време да прочетат тази статия. Ако прочетеното ви е харесало, ви каним да го споделите с приятелите си в социалните мрежи, за да се насладят и на тях.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Астрология » Астрология: Тези зодии ще имат изключителен късмет на Марс. Кои са късметлиите?