Цветове и емоции: изберете пеперуда и разберете какво казва тя за вашата личност

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova

Пеперудите предизвикват множество символи. Пеперудата, към която се чувствате най-привлечени, може да каже много за това кой сте. Снимки, картини, цветни предмети: всичко около вас е свързано с вашата личност вродени. Всички те означават нещо за вас, съзнателно или не, но вътрешна сила ви привлича към тях.

Всички сме пеперуди. Земята е нашата кукла.

Цветове и емоции

Цветове също така е известно, че представляват определени емоции и вашите личностни черти влияят върху привличането ви към определени нюанси. Според Стивън Ганс, асистент по психиатрия в Харвардското медицинско училищете играят роля във вашите емоции и чувства и дори влияят на настроението ви.

Прочетете също:   Положително мислене: Тайната, която най-щастливите хора не искат да знаете!

Символиката на пеперудите

В идеалния случай сте привлечени от цветове или предмети, които резонират с вашата личност. Когато става въпрос за пеперуди, те могат да символизират различни неща за вас. Пеперудите могат да представляват живот, промяна, начин на мислене или дори свързаност с душата.

Пеперудата, към която се чувствате най-привлечени, може да разкрие няколко неща за вас. Изберете едно по-горе и ние ще ви кажем какво означава.

тест за личността на пеперудата
тест за личността на пеперудата

1. Простота

Ако сте избрали тази пеперуда, това може да означава, че предпочитате простия живот. Изпитвате удоволствие от малките неща и винаги поддържате положително отношение. Избягвате усложнениянезависимо дали в отношенията ви, в ежедневието ви или дори в ума ви.

2. Безстрашие

Тези, които избират тази пеперуда, имат безстрашен характер. Имате голяма сила на волята и смелост, които ви помагат да преминете дори през най-трудните ситуации в живота. Знаете как да балансирате пищната си страна с топлината и дружелюбието си.

Прочетете също:   Някои хора плачат след оргазъм, но знаете ли откъде идва този феномен?

3. Спокойствие

Ако тази пеперуда привлече вниманието ви първа, това може да е знак за вашия спокоен и събран характер. Имате спокоен подход към живота и обичате да правите нещата със свое собствено темпо, по свой начин.

4. Щедрост

Тази пеперуда разкрива, че сте щедър човек, с много любов за споделяне. Обичате да останете смирени и хората оценяват честността и почтеността, които внасяте във всяка връзка.

5. Радостта от живота

Ако пеперудата, която привлече вниманието ви, е тази, това показва весела и жизнерадостна личност. Не се променяш, за да се вместиш. Напротив, вие оставате верни на себе си и цените другите за тяхната уникалност.

6. Релаксация

Привличането от тази пеперуда може да разкрие, че сте спокоен човек с добро сърце и грижовна душа. Не само сте чувствителни към чувствата на другите, но и отделяте време да обичате и да се грижите за себе си.

Прочетете също:   Ето четирите стила на привързаност в любовта: как да ги идентифицирате и да откриете своя?

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » психология » Цветове и емоции: изберете пеперуда и разберете какво казва тя за вашата личност