Емоционално напрегната седмица за 3 зодии: лошото настроение ще е трайно!

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova

Имате проблеми с разбирането защо се чувствате толкова нервен или ядосан? Не си сам ! Тази седмицаНА астрологични подравнявания ще има голямо влияние върху настроението ни. Наистина,пролетно равноденствиетам Новолуние и планетата Плутон, които сменят знаците си, добавени към напрежението между Марс и Слънцето, рискуват да изпитат търпението ни.

Още от древността сме забелязали, че планетите оказват известно влияние върху нашето поведение. Следователно астрологията е много стара наука, изучаваща тези връзки между движението на звездите в небето и това, което се случва на земята. Той е признат за инструмент за изследване на човешката психология и нейните различни аспекти.

Следователно през тази седмица ще трябва да се пазим от лошите настроения, които ще сполетят определени знаци от зодиака. И така, кой ще бъде най-засегнат? Нека останем на линия, за да разберем кои ще бъдат основните знаци в хватката на това астрално изтощение. Но както и да е, бъди спокоен!

“Не се увличайте от гнева и тревогите си, космосът може да повлияе на живота ни.”

Астрологията - лоша седмица за 3 зодии
Лоша седмица за 3 зодии

Нека заедно да проучим ефектите на астрологията върху настроението ни и да разберем как да се адаптираме към тази доста специална седмица. Интересни улики ще се разкрият, за да разберем по-добре влиянието на планетарните подравнения върху нашия начин на съществуване. Елате и разберете дали вашият знак е загрижен и какви са съветите за преминаване през този сложен период с летящи цветове!

Овен (21 март – 20 април)

THE Овни може да сте в много лошо настроение тази седмица! Очаквайте неочаквани промени в настроението. С този планетарен аспект противоречието ще ви ядоса, така че избягвайте да влизате в противоречиви дебати. Запазете спокойствие и релакс, уикендът ще бъде по-мек!

Рак (21 юни – 22 юли)

THE Рак ще бъдат подложени на тест тази седмица. Марс, планетата на действието, е в голямо напрежение във вашия астрологичен дванадесети дом, което може да има пряко въздействие върху вашите емоции. Вие сте много чувствителни и критиката или критиката могат да ви засегнат повече от другите зодии. Може да възникнат разгорещени разговори и ще се очаква да запазите хладнокръвие. Не забравяйте да отделите време за себе си, за да възвърнете енергията и оптимизма си.

В Стрелец (23 ноември – 21 декември)

THE Стрелци са основната цел на астрологичното напрежение тази седмица. С Юпитер, небесният владетел на знака, в съвпад с Хирон в знака Овен, те ще трябва да се справят с проблеми от миналото и биха могли да бъдат по-уязвими към раздразнителност и промени в настроението. За щастие можете да разчитате на чувството си за хумор да ви измъкне от неприятни ситуации през това време.

Грижете се за себе си и поддържайте доброто си настроение! Стрелците имат способността да се възстановяват бързо от трудностите, така че не позволявайте на астрологичното напрежение да ви съкруши. Вие сте по-силен, отколкото планетите могат да си представят!

Искрено благодарим на всички наши читатели за тяхната подкрепа и интерес. Ако ви е харесала тази статия, ви каним да я споделите с приятелите си в социалните мрежи, за да могат и те да се възползват от нея.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Астрология » Емоционално напрегната седмица за 3 зодии: лошото настроение ще е трайно!