Гениите се нуждаят от по-малко от 15 секунди, за да решат тази загадка! Колко време ще ви отнеме това?

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova

Днес ви предлагаме предизвикателство, което може да бъде решено за секунди от гениите и ще изпита съобразителността ви! Това е пъзел с мачове за балансиране, чието уравнение е 1+2+3+8=21. Само най-блестящите ще успеят да решат този въпрос за по-малко от 15 секунди. Ако сте готови за предизвикателството, последвайте ни!

Тестовете за интелигентност са чудесен начин да проверите интелигентността си и да разберете къде са вашите умения. Пъзелите и другите предизвикателства винаги са били популярни сред хората, които обичат да се изпробват срещу другите в игри, които стимулират мозъка им.

Тези загадки често се споделят в социалните мрежи и могат да бъдат под формата на умствени изчисления или логически предизвикателства с геометрични фигури.

Резюме на страницата

IQ тест: балансирайте уравнението, като преместите един мач

Търсите ново предизвикателство? Имаме точно това нещо! Днешният пъзел е: 1+2+3+8=21.

IQ тест - 1+2+3+8=21
IQ тест

Тази загадка е идеална за проверка на интелигентността ви и може да бъде решена само за няколко секунди от най-умните сред вас. Но бъдете внимателни! Можете да се движите само един мачи имате само 15 секунди за намиране на решението. И така, готови ли сте за предизвикателството?

За да успееш да се справиш с пъзел, трябва да бъдеш умен и креативен. Обърнете внимание на всеки елемент, за да намерите решението за нула време. Отделете време за наблюдение и се концентрирайте върху решаването на това предизвикателство само за 15 секунди. Убедени сме, че се справяте с предизвикателството, така че не се колебайте повече и опитайте късмета си!

Прочетете също:   Някои хора плачат след оргазъм, но знаете ли откъде идва този феномен?

Решение на предизвикателството

Поздравяваме и благодарим на участниците за активното им участие в това предизвикателство. Този тип предизвикателства са много популярни в социалните мрежи като Twitter и Facebook, така че се радваме, че сте играли. Решението е 7+2+3+8=21. Предоставили сме изображение по-долу, за да обясним решението по-подробно.

IQ тест - 1+2+3+8=21 - решение
Решение

Още веднъж ви благодарим, че играхте това предизвикателство и намерихте верния отговор!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » психология » Гениите се нуждаят от по-малко от 15 секунди, за да решат тази загадка! Колко време ще ви отнеме това?