Гръмотевичната супер луна на 3 юли: какво е въздействието върху всеки астрологичен знак?

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova
Super Lune du tonnerre du 3 juillet

Там 3 юли Супер гръмотевична луна е небесен феномен, който привлече вниманието на астрологичните ентусиасти по целия свят. Смята се, че това пълнолуние, което се случва в знака Козирог, има особено влияние върху живота и емоциите ни. В тази статия ще изследваме ефектите от тази Супер Луна върху всеки астрологичен знак.

Овен (21 март – 19 април)

По време на Супер Луната Овенът може да почувства a увеличаване на амбицията им и тяхната вътрешна сила. Може да намерят енергията да постигнат целите си и да изпълнят мечтите си. Важно е обаче да не се увличате от прекомерна самоувереност и да бъдете внимателни към нуждите на другите.

3 юли Супер гръмотевична луна
3 юли Супер гръмотевична луна

Телец (20 април – 20 май)

Телецът може да изпита повишено желание за сигурност и стабилност по време на Супер Луната. Те също може да са по-склонни да се грижат за семейството и близките си. От решаващо значение е да имате предвид, че търсенето на материални удобства не трябва да компрометира личното и духовното израстване.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Близнаци може да стане по-комуникативни и общителни под влиянието на Супер Луната. Може да се почувстват особено вдъхновени да изразят идеите си и да споделят знанията си с другите. Важно е обаче да не се разпилявате и да останете фокусирани върху приоритетите си.

Под влиянието на Супер Луната, Близнаци могат да бъдат водени до преразглеждане на определени отношения или приятелства, които вече не им носят очакваното удовлетворение. Може да е време да вземете важни решения, за да продължите напред в живота.

Рак (21 юни – 22 юли)

Супер Луната може да има особено силен ефект върху Раците, тъй като хвърля светлина върху техните емоции и интуиция. Раковите заболявания могат да станат по-чувствителни и съпричастни, което може да им помогне да се свържат повече с другите. Важно е обаче да се намери баланс между даването и получаването.

Лъв (23 юли – 22 август)

По време на Супер Луната Лъвовете може да почувстват a увеличаване на тяхната креативност и тяхната страст. Те могат да бъдат подтикнати да изразят себе си повече и да покажат своите таланти на света. Въпреки това е от решаващо значение да сте стъпили на земята и да не се поддавате на егото или арогантността.

Дева (23 август – 22 септември)

Девите могат да бъдат доведени до преоценят своите приоритети и тяхната организация по време на Супер Луната. Може да осъзнаят, че определени аспекти от живота им се нуждаят от внимание и промяна. Важно е да не се вкопчвате в миналото и да сте отворени към нови преживявания.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Супер Луната може да насърчи Везните да изградете по-дълбоки взаимоотношения и искрен с другите. Може да изпитат желание да споделят емоциите си и да установят истинска връзка с близките си. Важно е да намерите баланс между собственото си благополучие и това на другите.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионите може да почувстват a засилване на емоциите им по време на Супер Луната. Те може да се справят със скрити или потиснати чувства, които трябва да бъдат адресирани и излекувани. От решаващо значение е да отделите време, за да се съсредоточите отново върху себе си и да практикувате състрадание към себе си.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Супер Луната може да тласне Стрелците към поставят под въпрос техните вярвания и техните ценности. Те може да почувстват необходимостта да предизвикат определени предубеждения или да се впуснат в духовно пътешествие, за да разберат света и своето място в него. От съществено значение е да бъдете честни със себе си и да осъзнавате границите на знанията си.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Тъй като Супер Луната се провежда в знака Козирог, хората, родени под този знак, могат да изпитат a особено силна връзка с това небесно събитие. Те могат да бъдат насърчени да вземат важни решения относно своята кариера, взаимоотношения или емоционално благополучие. Важно е да слушате интуицията си и да не се страхувате от промяна.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолеите може да помислят нови перспективи и проучване на иновативни идеи по време на Супер Луната. Може също да се почувстват по-привлечени от хуманитарните каузи и идеята за братство. Важно е да запазите отворен ум, като същевременно останете здраво стъпили на реалността.

Риби (19 февруари – 20 март)

И накрая, Рибите може да почувстват a повишена връзка с тяхната духовност и тяхната интуиция по време на Супер Луната. Те могат да бъдат насочени към нови преживявания или срещи, които ще им помогнат да растат и да се развиват на лично ниво. Важно е обаче да не се увличате от мечтите и да останете внимателни към емоционалните си нужди.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Астрология » Гръмотевичната супер луна на 3 юли: какво е въздействието върху всеки астрологичен знак?