Хората, които изпълнят това математическо предизвикателство за по-малко от 20 секунди, се считат за гении!

Интелектуалните пъзели и мозъчни игри са много популярни от години, тъй като ни насърчават да използваме умствените си умения. Тестът за интелигентност е едно от онези предизвикателства, които бързо могат да станат скучни, ако не намерите правилното решение бързо.

С това последно предизвикателство ще се опитаме да намерим стойността на липсващото число в четвъртия триъгълник. За да постигнете това, е важно да се съсредоточите върху връзката между числата, за да намерите логиката на изчислението и да стигнете до верния отговор за по-малко от 20 секунди!

IQ тестовете са упражнения, които тестват когнитивните способности. Те имат за цел да измерват времето за логическо разсъждение и мислене, като използват математически изчисления, игри с думи или пъзели. Тестовете за интелигентност помагат да се оцени интелигентността и са стимулиращо предизвикателство за всеки, който обича да решава сложни проблеми. Възможно е да подобрите интелектуалните си умения, като играете тези видове игри и решавате всеки проблем, докато напредвате.

IQ тест: Намерете липсващата стойност в четвъртия триъгълник!

Тестовете за интелигентност и пъзелите са неразделна част от оценката на когнитивните умения. Намерете липсващата стойност в четвъртия триъгълник е вид упражнение, което може да се намери в IQ тест.

iq тест - кое е липсващото число в 4-тия триъгълник
тест за интелигентност

Важно е да се съсредоточите върху връзката между числата, за да намерите логиката на изчислението. Тестовете и загадките за интелигентност са не само забавни за решаване, но и са чудесен начин да подобрите аналитичните си умения и бързото вземане на решения.

По време на процеса ще се научим да мислим извън кутията, за да намираме творчески решения на сложни проблеми.

Решете упражнение тип Намерете липсващата стойност в четвъртия триъгълник изисква концентрация. Трябва да отделите време, за да разберете връзките между числата и да намерите логиката на изчислението, за да разрешите пъзела.

Тестовете за коефициент на интелигентност и загадките са чудесен начин да подобрим когнитивните си способности, но са необходими постоянна концентрация и усилия, за да се възползваме от тях. Нека се научим да мислим по различен начин, за да намираме иновативни решения на сложни предизвикателства.

Решението на предизвикателството IQ: открийте стойността на липсващото число!

Поздравления за изпълнилите предизвикателството! В сила, липсващото число беше 3 и математическата логика за намиране на решението беше, че стойността на числото в центъра е изваждането на горните числа от долното ляво число и след това умножено по долното дясно число.

Така че получаваме (6-5)x3=3 за последния триъгълник.

iq тест - кое е липсващото число в 4-тия триъгълник - решение
Решение

Благодарим на всички, които отделиха време да се опитат да намерят резултата и насърчиха хората да споделят това предизвикателство с хората около тях в социалните мрежи.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » Хората, които изпълнят това математическо предизвикателство за по-малко от 20 секунди, се считат за гении!