Хороскоп за седмицата от 15 до 21 май 2023 г.: внимавайте за влиянието на новолунието в Телец върху вашата зодия!

За седмицата от 15 до 21 май 2023 г. сме напътствани от планетарното движение на Меркурий, който е ретрограден до 16 май под съзвездието Телец. 19 май ще бъде важна дата, защото ще бележи настъпването на Новолунието в знака Телец. Време е да се подготвим за промените, които ни очаква тази седмица.

Звездите имат планове за всеки от нас и този седмичен хороскоп има за цел да помогне на хората, чиято зодия е повлияна от тези астрономически събития, да разберат как могат да адаптират отношението си към предизвикателствата, които предстоят.

Когато промените гледната си точка, всичко около вас се променя. – Пауло Куелю

Хороскоп за седмицата от 15 до 21 май 2023 г
Хороскоп за седмицата от 15 до 21 май 2023 г

Звездите ни разкриват какво ни готви седмицата от 15 до 21 май 2023 г. Ето преглед на това какво да очаквате тази седмица.

Овен (21 март – 19 април)

Тази седмица ще имате ползотворен период, така че се възползвайте от възможността да дадете нов тласък на вашите проекти. живакпланетата на комуникацията и бизнеса, е в ретрограден ход до 16 май под съзвездието Телец.

Този период може да ви позволи да напреднете в проектите си и да подобрите производителността си. Не се колебайте да отделите време за размисъл, преди да вземете важни решения, защото нещата могат да се ускорят много бързо.

Тази седмица ще бъде смесена, що се отнася до любовта. Там Новолуние, което ще се проведе на 19 май в знака на Телец, означава, че може да искате да оставите миналото да си почине и да започнете на чисто с партньора си или да търсите по-трайна връзка. Ако сте необвързани, сега може да е чудесен момент да намерите някой, с когото да споделите любовта си.

Телец (21 април – 21 май)

Това ще бъде невероятна седмица за Телец! с живак който се готви да излезе от своя ретрограден период на 16 май под съзвездието Телец, ще имате нова енергия и подновено вдъхновение. Ще започнете да виждате напредък по проекти и идеи, към които сте запалени.

Новолунието, 19 май, е идеалната ви възможност да поставите ясни намерения и да закотвите тази нова положителна енергия в ума си. Помислете какво наистина искате да постигнете и отделете време, за да планирате как да стигнете до там.

Тази седмица се доверете на интуицията си, защото тя е много силна в момента. Също така може да е подходящ момент да инвестирате в духовни дейности като медитация или интроспекция, които ще ви позволят да откриете по-дълбоко кои сте и от какво се нуждаете, за да постигнете успех.

Вашата способност да общувате също трябва да се увеличи тази седмица, така че я използвайте за изграждане на положителни взаимоотношения с другите. Каквото и да правите, уверете се, че се възползвате напълно от това красиво време, като оценявате всяка секунда.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Тази седмица Близнаците ще се почувстват повлияни от живакпланета, която е ретроградна до 16 май под съзвездието Телец.

С това конкретно астрално подравняване те ще бъдат накарани да разсъждават върху ситуацията си и да отделят време, за да направят равносметка на целите си. Това обаче не е идеалното време за вземане на важни решения.

зодия Близнаци
зодия Близнаци

На 19 май на Новолуниевинаги под знака на Телец, ще предложи на Близнаците нова и свежа възможност да започнат отначало.

След това те ще имат възможността да приложат на практика всичко, което са научили през този интроспективен период и да продължат напред в посока, която ги устройва.

Рак (22 юни – 22 юли)

Тази седмица кариерата ви ще бъде белязана от успехи. Ще се почувствате напълно мотивирани и способни да се справите с всяко предизвикателство, което ви изпречи.

И това благодаря в позицията на Меркурий, който е в ретрограден режим до 16 май под съзвездието Телец. Това ще насърчи вашата креативност и способността ви да намирате иновативни решения. Докоснете се до тази обновена енергия, за да продължите напред и да постигнете целите си.

В любовта тази седмица ще има възходи и падения. Бъдете отворени за нови срещи, но не бързайте да се възползвате от възможностите, които ви идват. Отделете време да опознаете човека, преди да се ангажирате допълнително, защото a Новолуние19 май в знака на Телец, може да замъгли преценката ви.

Лъв (23 юли – 22 август)

Тази седмица на лъвове могат да очакват промени в професионалния си живот. с живак в ретрограден до 16 май под съзвездието Телец и a Новолуние на 19 май в същия този знак, тези местни жители ще могат да се възползват от много предимства в работата.

Въпреки това, ако търсите любов, време е да проявите търпение. Може да се сблъскате с неочаквани препятствия и сегашната ви връзка може да изпита трудности. Отделете време да помислите спокойно и насаме, преди да вземете решение.

Този период е пълен с възможности за Лъвовете, които имат волята да продължат напред в професионален план. Независимо дали става дума за работа или личен проект, всичко е възможно тази седмица благодарение на добрите енергии, които царуват около вас. Избягвайте разумно евентуални конфликти с вашите колеги или шефове, тъй като те могат да опетнят перспективите ви.

Дева (23 август – 22 септември)

Тази седмица, живаккойто е в ретрограден ход под съзвездието Телец до 16 май, ще повлияе на способността ви да общувате.

Най-добре е да запазите спокойствие и да бъдете внимателни, преди да вземете важни решения, за да избегнете скъпи грешки. Ще има и нов Луна 19 май в знака на Телец, което ще е подходящо време да направите нещо ново или да промените навик, който не ви работи.

Но бъдете внимателни, тъй като тези промени може да са по-трудни от очакваното. В допълнение, вашата чувствителност ще бъде повишена и може да бъде трудно да пренебрегнете мнението на другите. Така че внимавайте с критиките, тъй като те могат да ви засегнат повече от обикновено.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Тази седмица ще бъде много положителна за хората от зодия Везни, т.к живаккойто е в ретроградност до 16 май под съзвездието Телец, ще ви донесе своята защита и ще ви предложи допълнителни възможности.

Вашият оптимизъм и креативност са на върха си тази седмица, благодарение на Новолуние, който ще се формира на 19 май в знака Телец. С тази нова космическа енергия във въздуха вашите лични проекти ще бъдат насърчени и вашата решителност ще бъде укрепена.

хороскоп везни
Знак Везни

Отношенията ще стават все по-важни и градивни тази седмица. Ще имате възможност да общувате ясно и да вземате разумни решения за бъдещето си. Освен това вашите финанси ще се облагодетелстват значително от усилията, които полагате през тази седмица.

Възползвайте се напълно положителни възможности се отварят пред вас тази седмица! Това може да бъде много възнаграждаващо време за вашето лично и професионално развитие.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Тази седмица Меркурий излизайки от понижението си под съзвездието Телец ще ви даде тласък на енергия за вашия бизнес.

Вашата интуиция и проницателност могат да бъдат използвани добре в работата, така че се възползвайте от тях! Там Новолуниена 19 май в знака на Телец, ще предложи интересни възможности в професионалните въпроси и би трябвало да можете да се възползвате от нови перспективи благодарение на него.

В любовта нещата ще са по-сложни. Ще трябва да се опитате да намерите правилния баланс между приятелство и любов. Оставете сърцето си да ви води, като запазите хладнокръвие, за да вземете правилните решения.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Тази седмица на живак е ретрограден под съзвездието Телец до 16 май. Въпреки че може да звучи обезпокоително, не забравяйте, че движението е естествена част от цикъла на Меркурий и дори може да ви бъде от полза!

Този период ще ви предложи възможност да помислите върху определени аспекти от живота си и да намерите творчески решения на проблеми, които може да са били трудни за разрешаване преди.

Освен това, a ефект на новолуние, 19 май, ще се случи в зодия Телец. Това ще бъде чудесна възможност да поставите положителни намерения, за да можете да постигнете възвишените цели, към които работите толкова дълго.

Затова тази седмица ще бъде пълна с възможности за Стрелците! Вашата проницателност и оптимизъм ще бъдат особено полезни през това време!

Козирог (22 декември – 20 януари)

Тази седмица, живак отново се движи в правилната посока, след като премина ретроградно под съзвездието Телец.

Там Новолуние, който пристига на 19 май в Телец, може да ви помогне да изясните нещата и да определите какво искате за бъдещето си. Това може да бъде особено полезно за вашата кариера.

Хороскоп Козирог
зодия козирог

Любовният ви живот ще бъде по-смесен тази седмица. Емоциите и напрежението вероятно ще се проявят бързо, ако не сте внимателни.

Опитайте се да запазите открито и позитивно отношение, но бъдете готови да предприемете стъпки, за да защитите чувствата си.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Тази седмица се представя като много оживен период за Водолеите по отношение на професионалния живот. Склонни сте да поемате рискове и иновации, което може да доведе до голям успех. живакретрограден до 16 май под съзвездието Телец, ви позволява да бъдете по-обмислени и решителни в решенията си.

В любовта е по-смесен период. THE Новолуние, 19 май, в знака на Телец, приканва Водолеите да погледнат на любовния си живот с критичен поглед, преди да вземат важни решения. Но нека не изпадаме в крайности: запазете обичайното си чувство за хумор и оптимизъм!

Риби (20 февруари – 20 март)

Тази седмица, живак ретрограден под съзвездието Телец до 16 май. Това може да доведе до неочаквани промени или период на коригиране на вашите планове. Тогава на 19 май а Новолуние ще се случи в знака на Телец, което ще бъде благоприятно за интроспекция и вземане на важни решения.

Този лунен цикъл също ще повлияе на способността ви да разпознавате връзките между миналото и настоящето. Този момент ще ви позволи да се свържете с нещата, които сте видели и научили преди, за да вземете по-добри решения сега.

Отделете време, анализирайте внимателно всяка ситуация, преди да вземете важно решение тази седмица. Ще трябва да се изправите пред трудни избори и е важно да ги решите мъдро.

Прочетете също:   Пълнолунието на влюбените на 4 юни 2023 г. ще преобърне живота на 3 зодии
Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Астрология » Хороскоп за седмицата от 15 до 21 май 2023 г.: внимавайте за влиянието на новолунието в Телец върху вашата зодия!