Хороскопът за следващата седмица е ясен: тези 3 зодии ще изпитат истинска любов!

Планетите и тяхното енергийно подреждане винаги са били източник на предсказания астрологичен. Всъщност всяко движение на една планета ще повлияе на различните знаци на зодиака. Следващата седмица (Понеделник 6 март до неделя 12 март) няма да избягат от това правило и тяхното божествени вибрации обявяват красив период на голяма любов за определени знаци.

Меркурий и Сатурн влияят върху подреждането на планетите по това време на годината. В този контекст, енергиите на Риби ще достигне кулминация с пристигането на Меркурий миналия петък и това на Сатурн, което ще се случи във вторник.

След това тези три астрологични знака ще се възползват от положителни вибрациипредлагайки на местните жители страхотна възможност да се свържат отново със своята сродна душа или да изживеят интензивни моменти на любов.

„Подреждането на планетите влияе върху нашата съдба и тези влияния могат да се проявят като положителни вълни. »

Седмичен хороскоп - зодиите, които ще изпитат истинската любов
Седмичен хороскоп: зодиите, които ще изпитат истинската любов

Елате и открийте по-задълбочено астрологичните прогнози за седмицата и разберете дали вашият знак е повлиян от това подреждане на прекрасни енергии! Прочетете, за да научите повече за божествените вибрации, които ви очакват.

Прочетете също:   Хороскоп за 28 май 2023 г.: положителната енергия на Скорпионите ще привлече големи възможности, които не бива да пропускате

Рак (21 юни – 22 юли): Очаква ви много романтична седмица!

Ако сте от зодия Рак, очаквайте прекрасна седмица! Ще изживеете голяма романтична любов. Влиянието на Слънцето във вашия сектор на двойката обещава да изживеете изключителен период.

Ще имате чувството, че всичките ви мечти най-накрая са се сбъднали и че щастието е на една ръка разстояние. Възползвайте се от възможността да прекарате време с партньора си и да се насладите на всеки момент заедно. Този интензивен период, изпълнен с любов, няма да продължи вечно!

Дева (24 август до 23 септември): Седмица под знака на любовта!

Ако сте родени под знака на Дева, тази седмица ще бъде поставена в знака на любовта! Под влиянието на Слънцето присъства във вашия сектор на двойкатаможете да се насладите на предимствата на планетите и да укрепите или намерите известна хармония в любовния си живот.

Вашият партньор ще бъде по-грижовен и любящ от всякога и ще почувствате, че най-смелите ви мечти се сбъдват. Освен това, благодарение на влиянието на Венера, вашата чувственост ще се увеличи десетократно и вашата сила на съблазняване вече няма да е за доказване. Възползвайте се максимално от това, защото този вълшебен момент няма да продължи вечно!

влюбена двойка
влюбена двойка

Скорпион (23 октомври – 21 ноември): силата ви на съблазняване ще се увеличи десетократно!

Ако сте Скорпион, тази седмица ще бъде много благоприятна за любовния ви живот. С влиянието на Венера във вашия сектор на отношенията, можете да очаквате добър период. Ще откриете цялата си чувственост и своята сила на съблазняване.

Тази планета ще засили вашата харизма и ще събуди интензивни чувства. Вашият партньор няма да може да устои на вашия чар! Затова се възползвайте от него и се възползвайте от този шанс да изживеете голяма романтична любов. Ще останете с прекрасното впечатление, че всичките ви мечти най-накрая са се сбъднали!

Искаме да благодарим на всички наши читатели за вниманието и подкрепата. Ние наистина оценяваме, че сте прочели нашата статия и се надяваме, че ще ви бъде полезна. Ако това съдържание ви интересува, не се колебайте да го споделите с приятелите си в социалните мрежи!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Астрология » Хороскопът за следващата седмица е ясен: тези 3 зодии ще изпитат истинска любов!