Идва труден период за тези зодии от Марс: разместване на звездите!

Чували ли сте за астрологията и сте любопитни да видите как тя може да повлияе на живота ви? Е, тук ще ви обясним какво е въздействието на a подреждане на звездите по знаците на зодиака!

Астрологията е много древна практика, която изучава положението на планетите и другите небесни тела в Слънчевата система. Тя се стреми да определи как тези движения влияят на събитията на Земята. Астролозите вярват, че всеки знак от зодиака е свързан с отличителни характеристики и че подреждането на звездите влияе върху изразяването на тези характеристики.

От март се очертава труден период за определени знаци от зодиака. Планетните подравнявания наистина могат да причинят значителни промени в живота ни, така че ако сте загрижени за това планетарно подреждане, вероятно трябва да сте бдителни!

„Астрологията е най-старата наука, тя обогатява човешкото познание“ – К. Г. Юнг

Астрология - труден период в началото на март
Астрология: труден период в началото на март

Елате и открийте как тази древна наука може да повлияе на живота ви с нашата статия! Ще говорим за характеристиките, свързани със знаците на зодиака и влиянието, което подреждането на звездите може да окаже върху живота ви.

Прочетете също:   Първата седмица на юни 2023 г. ще бъде наситена с емоции за 3 зодии: какво да очакваме?

Рак (21 юни – 22 юли): предизвикателство да управлявате емоциите си

Зодия Рак
©123rf

Раковите заболявания ще трябва да се изправят пред a трудно време. С неправилното подреждане на звездите, този знак ще се окаже, че се бори със собствените си реакции и емоции.

Сложна задача, защото Раците са известни като много чувствителни. Следователно ще им е трудно да съдържат реакциите си към другите.

Следователно за тях ще бъде важно да намерят конструктивни начини да изразят чувствата си. Доверяването, спортуването или дори вземането на релаксираща вана може да помогне за облекчаване на определено напрежение.

Стрелец (22 ноември – 21 декември): Необходимо осъзнаване

Зодия Стрелец
©123rf

Астрологичните знаци на Стрелец ще се изправи пред труден период от Марс, с разместване на звездите. В стремежа си към по-добър живот зодия Стрелец е вероятно да покаже a неоправдана враждебност.

Тогава те ще трябва да отделят време, за да помислят как да избегнат това поведение и да изберат необходимото осъзнаване. Стрелците ще трябва да отделят време за самоанализ и намиране на отговорите на вътрешните си въпроси.

Следователно този период ще бъде идеалната възможност да им помогнете да се съсредоточат отново върху себе си и да се придвижат към живота, който желаят да изградят.

Водолей (21 януари – 19 февруари): Предстои сложно време

Зодия Водолей
©123rf

THE Водолей са изправени пред голямо предизвикателство през този период: битката срещу техния най-голям противник, себе си. Техните съжаления от миналото изплуват отново и могат да предизвикат бурни реакции. Това е много трудно време да управляват емоциите си и да сдържат реакциите си към другите.

Не бива обаче да забравяме, че Водолеите са смели, силни и оптимистични същества, способни да преодолеят всяка трудност. Следователно ключът е да се намери правилният баланс между тяхната страстна природа и техния разум.

Бихме искали да благодарим на всички, които прочетоха тази статия и които ни подкрепят. Надяваме се, че споделеното ви е харесало и ви каним да го споделите в социалните мрежи с вашите приятели. Не се колебайте да ни следвате, ако искате да научите повече за следващите ни статии.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Астрология » Идва труден период за тези зодии от Марс: разместване на звездите!