Има само една клечка за преместване, за да се балансира уравнението, но коя? Само гении преминават този тест за интелигентност за по-малко от 15 секунди

Днес ви предлагаме предизвикателство, което може да бъде решено за секунди от гении и ще тества вашия ум! Това е пъзел с кибрит за балансиране, чието уравнение е 1+2+3+8=21. Само най-умните могат да решат този въпрос за по-малко от 15 секунди. Ако сте готови за предизвикателството, последвайте ни!

Тестовете за интелигентност са чудесен начин да тествате интелигентността си и да разберете какви са вашите способности. Пъзелите и другите предизвикателства винаги са били популярни сред хората, които обичат да се състезават срещу други в игри за стимулиране на мозъка.

Тези пъзели често се споделят в социалните мрежи и могат да бъдат под формата на умствени изчисления или логически предизвикателства с геометрични фигури.

Тест за интелигентност: балансирайте уравнението, като преместите една кибритена клечка

Търсите ли ново предизвикателство? Имаме това, от което се нуждаете! Днес ви предлагаме следната гатанка: 1+2+3+8=21.

IQ тест - 1+2+3+8=21
тест за интелигентност

Тази загадка е идеална за тестване на вашата интелигентност и може да бъде решена само за няколко секунди от най-умните сред вас. Но внимавайте! Можете само да се движите един мача вие имате само 15 секунди да намерят решението. И така, готови ли сте да приемете предизвикателството?

Постигането на пъзел изисква интелигентност и креативност. Обърнете внимание на всеки елемент, за да намерите решението за нула време. Отделете време да наблюдавате и да се концентрирате, за да разрешите това предизвикателство само за 15 секунди. Убедени сме, че можете да приемете това предизвикателство, така че не се колебайте повече и опитайте късмета си!

Решение на предизвикателството

Поздравяваме и благодарим на участниците за активното участие в това предизвикателство. Този тип предизвикателства са много популярни в социалните мрежи като Twitter и Facebook, така че се радваме, че сте играли. Решението е 7+2+3+8=21. Предоставихме ви изображение по-долу, за да обясним по-подробно решението.

IQ тест - 1+2+3+8=21 - инструкции
Решение

Още веднъж ви благодаря, че играхте това предизвикателство и намерихте правилния отговор!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » Има само една клечка за преместване, за да се балансира уравнението, но коя? Само гении преминават този тест за интелигентност за по-малко от 15 секунди