Интелектуално предизвикателство: най-добрите намират решението за по-малко от 20 секунди. Колко време ще ви отнеме?

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova
Test QI : peu de personnes sont capables de trouver la solution en moins de 20 secondes !

Гатанките и пъзел игрите са много популярни в интернет и социалните мрежи. Интелектуалните предизвикателства са една от най-популярните форми. Независимо дали за да проверят нивото ви на разсъждение или просто за да ви забавляват, тези тестове могат да бъдат особено стимулиращи.

Можете ли да намерите решението за по-малко от 20 секунди? Ще видим заедно дали имате какво е необходимо, за да приемете това предизвикателство! Тестът за интелигентност е полезен инструмент за оценка на когнитивните и интелектуални способности на човек. Има различни видове IQ тестове, но най-популярен е тестът Raven Matrix. Този тест измерва абстрактното мислене и способността за решаване на сложни проблеми.

Резюме на страницата

IQ тест: намерете логиката на изчислението, за да преминете това предизвикателство за по-малко от 20 секунди

THE тест за интелигентност е важна оценка на интелектуалните способности и умения. Състои се от набор от въпроси и гатанки, целящи да тестват разсъжденията и логическите способности на човека.

IQ тест - какъв е резултатът от последното добавяне
тест за интелигентност

При този вид тест е важно да решите всеки ред, преди да стигнете до последния. Като резултат, Това е приоритет за да намерим логиката на изчислението на всеки ред и след това да изчислим крайната стойност.

Някои тестове могат да бъдат много сложни и да изискват внимателен анализ на предоставената информация. Други имат по-прост отговор, но ние трябва да можем да намерим правилния път, за да стигнем до решението. Както и да е, основната цел остава същата: да открием логиката, скрита зад всеки ред, и по този начин да успеем да постигнем крайния резултат.

Прочетете също:   3 безупречни стратегии да кажете на някого, че не се интересувате от връзка

Във всеки случай трябва да се открие логиката, скрита зад всеки ред, за да се получи крайният резултат. При тези обстоятелства концентрацията и намирането на правилната стратегия са ключови елементи за успех в предизвикателството.

Решението на предизвикателството

Поздравления за всички, приели предизвикателството! Отговорът е 30 и логиката на изчислението беше (3+2)x3=15, (8+3)x8=88, (5+4)x5=45 и (3+7)x3=30.

IQ тест - какъв е резултатът от последното добавяне - решение
Решение

Благодарим ви, че отделихте време да разрешите този проблем. Не се колебайте да споделите това предизвикателство с вашето обкръжение в социалните мрежи, за да насърчите други хора да се опитат да намерят решението!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » психология » Интелектуално предизвикателство: най-добрите намират решението за по-малко от 20 секунди. Колко време ще ви отнеме?