IQ тест: колко правоъгълника се образуват от кибритените клечки? 8 от 10 души имат три, но това не е вярно!

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova
IQ тест: колко правоъгълника има?

Предизвикателствата и загадките в интернет и социалните мрежи станаха много популярни през последните години. THE мисловни игриНА интелектуални предизвикателстваНА интелектуални игри и на логически предизвикателства са много забавни за повечето хора и могат да бъдат чудесен източник на забавление.

Тази статия предлага визуално предизвикателство, което ще изисква не само добра способност за наблюдение, но и определена концентрация и добри рефлекси. Става въпрос за преброяване на добрия брой правоъгълници, образувани от клечките но внимавайте за капаните!

Време е да тествате уменията си за логически игри и да проверите своя IQ!

Тест за интелигентност: Пребройте правилния брой правоъгълници, образувани от кибритените клечки

Тестовете за интелигентност и пъзелите са предизвикателства интелектуалци невероятни неща, които стимулират нашите мисловни умения. Тези упражнения ни позволяват да тестваме когнитивните си умения и да измерваме интелигентността си.

IQ тест: колко правоъгълника има?
IQ тест: колко правоъгълника има?

Например, един тест се състои от пребройте броя на правоъгълниците, образувани от кибрит. Трябва да намерим правилния резултат, като действаме методично и логично.

За това е важно да се концентрирате добре, за да извършите правилно изчисленията и да стигнете до решение. Следователно пъзелите са чудесен начин да подобрим умствените си способности.

Отговорът на IQ теста

Поздравления за всички, които приеха предизвикателството и намериха решението 6 правоъгълника ! Трябваше да запомниш товаквадратът е конкретен правоъгълник, който има своите четири страни с еднаква мярка и четири прави ъгъла.

IQ тест: колко правоъгълника има _ - отговор
Отговорът на IQ теста

Благодарим ви за ангажираността и търпението. Ако сте намерили верния отговор, споделете го в социалните мрежи, за да поканите приятелите си да участват в следващото предизвикателство!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » психология » IQ тест: колко правоъгълника се образуват от кибритените клечки? 8 от 10 души имат три, но това не е вярно!