IQ тест: малко хора преминават това предизвикателство със съвпадения за по-малко от 9 секунди

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova
test qi : 4x9=46

Днес ви предлагаме главоблъсканица, която изисква много мисъл и изобретателност, за да намерите решението. Нашата загадка на деня се състои от просто математическо уравнение: 4×9=46. Това, което прави упражнението трудно обаче, е, че не е достатъчно да решите уравнението чрез изчисление наум: трябва да използвате кибрит!

Известно е, че IQ тестовете тестват интелектуалните способности на участниците с различни и разнообразни пъзели. Тези упражнения са предназначени за измерване на IQ чрез определяне на времето, необходимо за решаване на всеки проблем. Най-надарените успяват да намерят решения за по-малко от 9 секунди! Следователно в нашия пъзел за деня трябва да преместим 2 кибритени клечки, за да направим уравнението правилно. Готов ли си?

Резюме на страницата

Тест за интелигентност: преместете 2 кибритени клечки, за да направите уравнението 4×9=46 правилно

Днес ви каним да приемете голямо предизвикателство! Нашата загадка за деня е просто математическо уравнение: 4×9=46. Но това, което прави този проблем труден, е, че не е достатъчно да решите уравнението чрез умствено изчисление: трябва да използвате кибрит, за да балансирате уравнението!

iq тест: 4x9=46
IQ тест: балансиране на уравнението

Важно е да наблюдавате добре и да се концентрирате, за да намерите решението. За да преминете този тест, ще трябва да мислите извън кутията и да намерите решението за по-малко от 9 секунди. Нямаме търпение да видим дали сте готови! И така, можете ли да преместите 2 кибритени клечки, за да направите уравнението правилно? Късмет !

Каним ви да приемете предизвикателство, което ще стимулира ума и креативността ви! Нашата загадка за деня е просто математическо уравнение: 4×9=46. Но това, което прави този проблем труден, е, че не е достатъчно да решите уравнението чрез умствено изчисление: трябва да използвате кибрит, за да балансирате уравнението! Следователно, за да успеете в това предизвикателство, е необходимо да наблюдавате и да се концентрирате.

Прочетете също:   Някои хора плачат след оргазъм, но знаете ли откъде идва този феномен?

Решението на пъзела

Намирането на решението на нашата загадка на деня не беше лесна задача! Благодарим ви, че приехте предизвикателството и решихте това математическо уравнение: 4×9=46. Ключът към намирането на решението беше в използването на кибрит, но също така трябваше да използвате своята креативност и логика.

iq тест - преместете 2 кибритени клечки, за да направите уравнението правилно
Решение за IQ тест

За да решим този пъзел, трябваше да преместим съвпаденията от 6 на 4 и да преместим една от съвпаденията от 4 във форма 5. Така че, като съберем съвпаденията правилно, получаваме 5×9=45. наздраве ! Вашата интелигентност разреши тази загадка за по-малко от 9 секунди!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » психология » IQ тест: малко хора преминават това предизвикателство със съвпадения за по-малко от 9 секунди