IQ тест: мнозина са се опитвали да намерят решението за по-малко от 32 секунди. Малко хора са успели!

Интелектуалните пъзели и предизвикателства са на мода в интернет и се споделят масово в социалните медии. Намерете липсващото число в кръг е един от най-популярните пъзели в тези пъзел игри. Ако искате да изпробвате съобразителността и логиката си, то това предизвикателство е за вас! Имате 32 секунди, за да намерите решението. Готов ли си ? Да тръгваме!

Тестовете за интелигентност и интелектуалните предизвикателства измерват интелигентността и способността за решаване на проблеми на човека. Те предизвикват логиката, разсъжденията и творческия ум.

Много платформи предлагат IQ тестове за оценка на вашата интелигентност, както и мозъчни игри, които могат да бъдат много забавни и предизвикателни. Тестовете за интелигентност са чудесен начин да разберете по-добре собствените си интелектуални способности и да откриете нови перспективи за себе си.

IQ тест: намерете липсващото число в първия кръг

Тестовете IQ са класическа форма на оценка на когнитивните умения. Обичаен начин да ги тествате е чрез пъзели и математически задачи, като намиране на липсващото число.

iq тест - каква е стойността на липсващото число
IQ тест: каква е стойността на липсващото число

В този тип упражнения обикновено има три кръга, разделени на три части и нашата цел е да намерим логиката на изчислението, необходима за откриване на това липсващо число.

Тестовете за интелигентност могат да бъдат трудни, но те са чудесен начин да повишим умствените си способности и да ни насърчат да мислим по-задълбочено за проблемите пред нас.

Пъзелите могат да бъдат забавни и интересни; те изискват допълнителни усилия и добра концентрация, за да можем да решаваме тези упражнения ефективно.

Разрешението на известната загадка на кръга най-накрая е разкрито!

Поздравления за всички, които се справиха с предизвикателството и отделиха време, опитвайки се да намерят решението.

Отговорът е 26! Всъщност трябваше да намерим следната логика: Кръг 2 = Кръг 1 + Кръг 3което ни дава за всеки кадър:

и така за липсващото число:

Чувствайте се свободни да споделите това предизвикателство с хората около вас в социалните медии, така че и другите да могат да се насладят на предимствата на едно стимулиращо и интересно упражнение.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » IQ тест: мнозина са се опитвали да намерят решението за по-малко от 32 секунди. Малко хора са успели!