IQ тест: можете ли да балансирате уравнението, като преместите 2 клечки? Гениите стигат до там за по-малко от 15 секунди

Днес ви предлагаме едно най-интересно предизвикателство, за да тествате вашия коефициент на интелигентност и умения за решаване на пъзели. Нашият пъзел за деня е да балансирамеуравнение 8+5=111, премествайки само две кибритени клечки. Гениите стигат до там за по-малко от 15 секунди. Този тип математически тест е много популярен в социалните медии и обикновено се използва за измерване на скоростта и точността на даден човек с математиката.

Тестовете за интелигентност могат да бъдат чудесен начин за изучаване на нашето поведение и умствени способности, но могат да бъдат и забавни. Гатанките винаги са добър начин да стимулираме мозъка си и да доставяме удоволствие на хората, които ги решават.

Така че подложете своя IQ на тест! Можете ли да намерите решение на тест за интелигентносткойто се състои в балансиране науравнение 8+5=111, преместване само на 2 мача? Гениите стигат до там за по-малко от 15 секунди. Приемете предизвикателството!

Тестът за интелигентност: балансиране на уравнението 8+5=111 чрез преместване само на 2 съвпадения

Днес ви предлагаме едно изключително интересно предизвикателство, за да тествате вашия IQ и способността ви да решавате пъзели. Нашият пъзел за деня е балансирайте уравнението 8+5=111, премествайки само две кибритени клечки. Гениите го правят за по-малко от 15 секунди и този тип тестове са много популярни в социалните мрежи.

IQ тест - 8+5=111
IQ тест: баланс 8+5=111 чрез преместване на 2 съвпадения

Тестовете за интелигентност могат да бъдат чудесен начин за изучаване на нашето поведение и умствени способности, но могат да бъдат и забавни. Пъзелите винаги са добър начин да стимулираме мозъка си и да предоставим забавление на хората, които ги решават.

Така че подложете своя IQ на тест! Можете ли да намерите решение на тест за интелигентносткоято се състои в балансирайте уравнението 8+5=111, преместване само на 2 мача? Гениите стигат до там за по-малко от 15 секунди. Приемете предизвикателството!

Решаването на пъзели може да бъде чудесен начин да стимулираме мозъка си и да се забавляваме. За да успеем в това предизвикателство, трябва да упражним ума и креативността си. Важно е внимателно да наблюдавате проблема и да се съсредоточите върху намирането на решение.

Така че отделете време, за да изпълните това предизвикателство, което може да ви помогне да тествате своя IQ и умствени умения! Ще видите дали успеете да решите IQ теста за по-малко от 15 секунди!

Решаване на предизвикателство

Поздравяваме всички участници за тяхната проницателност и усилия при решаването на това предизвикателство. Ние наистина ценим вашето време и ангажираност за намиране на решението. Този тип предизвикателства са много популярни на инстаграм, FacebookИ Twitter. За да визуализираме решението, поставяме изображението по-долу.

IQ тест - 8+5=111 - инструкции
Решение

Отговорът е : 5+5=10. Беше необходимо да преместите 2 съвпадения от 8, за да сглобите две “1”, за да образувате 0.

Благодарим отново на всички смели хора, които се включиха в това страхотно предизвикателство!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » IQ тест: можете ли да балансирате уравнението, като преместите 2 клечки? Гениите стигат до там за по-малко от 15 секунди