IQ тест: можете ли да намерите липсващото число в последния кръг за по-малко от 30 секунди?

Предизвикателствата и загадките станаха много популярни в интернет и социалните мрежи. Независимо дали става въпрос за прецакване на времето, тестване на логическите му умения или тестване на паметта му, мисловни игри бързо се наложиха като развлекателна дейност сама по себе си. Днес ви представяме a интелектуално предизвикателство което се състои в намиране на липсващото число в последния кръг за по-малко от 30 секунди. И така, готови ли сте да приемете това предизвикателство?

Нека да видим каква е връзката между числата и логиката на изчислението за намиране на липсващото число в третия кръг…

Тестовете за интелигентност и интелектуалните предизвикателства са начини за оценка на скоростта на мислене на човек и способността му да намира решения на сложни проблеми. Те могат да бъдат много забавни и са добър начин да стимулирате мозъка си и да развиете интелигентността си.

Те също могат да помогнат за подобряване на логиката, решаването на проблеми и уменията за учене. Тестовете за интелигентност и интелектуалните предизвикателства също са чудесен начин за подобряване на паметта и концентрацията, което е от съществено значение за успеха в живота.

Тест за интелигентност: Намерете връзката между числата и логиката, за да намерите липсващото число в третия кръг

IQ тестовете се използват редовно за измерване на нивото на логика и на разбиране. Пъзелите, които са част от него, са предназначени да стимулират мозъка да наблюдава как подхождаме към проблемите.

IQ тест - кое е липсващото число в последното кръгче
тест за интелигентност

Тези тестове могат да бъдат свързани с търсенето на липсващо число в кръг, където е необходимо да се разбере връзка между числата и приложете логика, за да намерите решението. В този конкретен случай е важно внимателно да наблюдаваме модела на кръговете и да обърнем внимание на връзките между различните числа, след което да използваме способността си да решаваме математически задачи за да намерите липсващото число.

Тестовете за интелигентност са предназначени да стимулират нашия мозък и да ни позволят да решаваме пъзели, изискващи добра логика и разбиране. Следователно, за да успеете в този вид предизвикателство, е важно да концентрирайте се и внимателно наблюдавайте модела на кръговете за да разберем по-добре връзката между числата. След това способността за решаване на математически задачи и прилагане на логика става необходима за намиране на липсващото число. Следователно максималната концентрация е наложителна, за да успеете в този тип предизвикателство.

Решението на IQ теста

Време е да поздравим всички, които приеха предизвикателството! Благодарение на тяхната упоритост и логика решението беше намерено: трябваше да умножите числата около кръга и да извадите 10, за да получите резултата от центъра. Следователно липсващото число беше 1.

IQ тест - кое е липсващото число в последното кръгче - решение
Решение

Бихме искали да благодарим на смелите хора, които се включиха в тази игра и отделиха време, за да намерят верния отговор. Ако ви е харесало това упражнение, споделете го в социалните си мрежи, за да могат и други да приемат предизвикателството!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » IQ тест: можете ли да намерите липсващото число в последния кръг за по-малко от 30 секунди?