IQ тест: опитайте се да решите тази математическа и логическа загадка за по-малко от 60 секунди. 98% от хората се провалят!

Добре дошли в новото IQ предизвикателство! Тестовете за интелигентност са чудесен начин да проверите своята логика и интелигентност. Те са много популярни и в социалните мрежи, тъй като предлагат на хората забавен и ангажиращ начин да прекарват времето си, като същевременно стимулират невроните си.

Днес ще ви предложим един особено труден пъзел: 98% от хората не успяват да го решат за по-малко от 60 секунди! Целта на играта е проста: открийте липсващото число в тази логическа последователност. Имате една минута, за да решите това предизвикателство. Ако сте готови, поемете дълбоко въздух и опитайте! Късмет!

IQ тест: кое е липсващото число в тази логическа последователност?

Търсите ли стимулиращо предизвикателство? След това проверете коефициента си на интелигентност с днешната загадка. Тестовете за интелигентност са много популярни в социалните мрежи и позволяват на играчите да проверят своите логически и математически умения. Трябва да гледате внимателно и да се концентрирате, за да откриете липсващото число в тази логическа последователност. Важно е да мислите нестандартно, за да решите тези пъзели, така че не се отказвайте!

логически пъзел
IQ тест: кое е липсващото число в тази логическа последователност?

Опитайте се да решите математическия и логически пъзел за по-малко от 60 секунди: 98% от хората не успяват!

Днешният пъзел включва намиране на липсващо число в логическа последователност. Разполагате с 60 секунди, за да решите това предизвикателство, така че изпробвайте уменията си за критично мислене! Всеки ден милиони играчи се състезават за намиране на правилното решение, така че приемете предизвикателството и бъдете един от тях!

Решението на загадката: намерихте ли правилния резултат?

Любопитно ли ви е да разберете кое е липсващото число? След това изчакайте още малко и разберете отговора. Поздравяваме всички участници, които приеха предизвикателството и се опитаха да решат тази математическа и логическа загадка за по-малко от 60 секунди. Тези видове пъзели са много популярни в социалните мрежи, особено в Instagram, Twitter и Facebook.

Отговорът е 554!

Намерихте ли го? Поздравления! Поредицата се конструира, като се удвои първото число, след това се извади броят на страните на фигурата, които ще съдържат новото число, и т.н. Ако успешно сте решили това предизвикателство, вие сте сред 2% от хората, които са намерили правилното решение. Поздравления!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » IQ тест: опитайте се да решите тази математическа и логическа загадка за по-малко от 60 секунди. 98% от хората се провалят!