IQ тест: по-малко от 2 от 10 души успяват да решат тази загадка с кибрит. Ще стигнете ли там за по-малко от 60 секунди?

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova
IQ тест: по-малко от 2 от 10 души успяват да решат тази загадка с кибрит.  Ще стигнете ли там за по-малко от 60 секунди?

Пъзелите и пъзел игрите са много популярни в интернет и социалните мрежи. THE интелектуални предизвикателстваНА интелектуални игри и на логически предизвикателства са чудесен начин да тествате вашите умения и интелигентност.

Чудили ли сте се дали бихте могли да успеете в интелектуално предизвикателство? И така, ето какво имаме за вас: предизвикателство да преместите 4 кибритени клечки, за да образувате 4 квадрата от началната фигура.

Готови ли сте за предизвикателството?

Тест за интелигентност: Преместете 4 кибритени клечки, за да образувате 4 квадрата за по-малко от 60 секунди

Тестове за интелигентност или пъзели са предизвикателства които изискват както добра концентрация, така и изобретателност. Формата на етапа на теста за интелигентност, в който се намираме сега, е тази на преместете 4 кибритени клечки, за да образувате 4 квадрата.

IQ тест: по-малко от 2 от 10 души успяват да решат тази загадка с кибрит.  Ще стигнете ли там за по-малко от 60 секунди?
Тест за интелигентност: преместете 4 кибритени клечки, за да оформите 4 квадрата

Трябва да се концентрирате добре, за да успеете в този тип упражнения, но също така трябва да сте много внимателни и да не се колебаете да тествате няколко решения. Всеки етап от теста за интелигентност носи своя дял от трудностите, както и своя дял от удовлетворението в случай на успех. Когато успеете да намерите решението, изпитвате чувство за постижение.

Едно е сигурно: всеки етап от IQ теста може да се окаже истински източник на открития и позволява стимулира умствените ни способности. Какъвто и да е резултатът, той е преди всичко полезно преживяване.

Решението на интелектуалното предизвикателство

Изображението по-долу обяснява решението на предизвикателство, което ви предложихме.

Тест за интелигентност: преместете 4 кибрита, за да образувате 4 квадрата - решение
Решение

Благодарим на всички, които приеха това предизвикателство и отделиха от времето си. Не се колебайте да споделите предизвикателството с хората около вас в социалните мрежи, за да им позволите да се забавляват и да се опитат да намерят решение.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » психология » IQ тест: по-малко от 2 от 10 души успяват да решат тази загадка с кибрит. Ще стигнете ли там за по-малко от 60 секунди?