IQ тест: по-малко от 2 от 10 души успяват да решат тази загадка с кибрит. Вие сте един от гениите?

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova
IQ тест: по-малко от 2 от 10 души успяват да решат тази загадка с кибрит.  Вие сте един от гениите?

Пъзели и мозъчни игри са много популярни в интернет и особено в социалните мрежи. Интелектуалните предизвикателства, интелектуалните игри и логическите предизвикателства често са забавни начини за подобряване на аналитичните ни умения. Тестът за интелигентност обаче е един от най-големите представителства от тези различни видове игри, което позволява на играчите да тестват своите умения и интелигентност. Целта на предизвикателството е: Това включва преместване на една кибритена клечка, за да се направи уравнението правилно.

Чрез този IQ тест можем да измерим способността си да решаваме сложни проблеми и да намираме решения бързо. Сега нека да преминем към предизвикателството и да видим дали ще се справите с него!

Тест за интелигентност: преместете една кибритена клечка, за да направите уравнението правилно

IQ тест: по-малко от 2 от 10 души успяват да решат тази загадка с кибрит.  Вие сте един от гениите?
тест за интелигентност

Тестовете за интелигентност и гатанки са много ефективни начини за тестване на когнитивните и логически умения на индивида. Важно е да фокус за да отговори на предложеното предизвикателство. Например, един много популярен пъзел включва преместване на една клечка кибрит, за да направи уравнението правилно.

Отнема отражение и много внимание. Този тип тест позволява на изследователите да идентифицират много специфично поведение, както и слабите или силните страни на индивидите. И накрая, тези тестове могат да се използват като инструмент за оценка на интелектуалното ниво в училищен или професионален контекст.

Решението на IQ теста

Браво на всички, които поеха предизвикателството и отделиха време, опитвайки се да намерят решението! Правилното уравнение е 5-2=7-4, както е обяснено на изображението по-долу.

IQ тест - 5-2-7=4 - инструкции
Решение за IQ тест

Чувствайте се свободни да споделите това предизвикателство с приятелите и семейството си в социалните медии, за да видите дали и те могат да намерят правилния отговор!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » психология » IQ тест: по-малко от 2 от 10 души успяват да решат тази загадка с кибрит. Вие сте един от гениите?