Как да съставя уравнението само като преместя само 2 кибритени клечки? Гениите намират решението за по-малко от 15 секунди

Днес ще ви представим главоблъсканица забавно и предизвикателно която може да бъде решена за по-малко от 15 секунди от най-големите гении. Целта е да се направи уравнението 50=595 просто като преместите само 2 кибрита.

Тестовете за интелигентност и други гатанки са широко известни от години. Те позволяват на хората да оценят своите когнитивни способности и интелигентност, но това не е всичко: те са и чудесен начин да се забавлявате!

През последните години популярността на предизвикателствата в социалните медии рязко нарасна. Потребителите обичат да приемат интересни предизвикателства и да споделят своите решения с приятелите си.

Днес ви предлагаме тази главоблъсканица стимулиращ. Можете ли да намерите решението за по-малко от 15 секунди? Така че опитайте късмета си!

Решете загадката 50=595, като преместите само 2 клечки!

За да решите този пъзел забавно и предизвикателноТи трябва да концентрирайте се и наблюдавайте внимателно. Не забравяйте, че можете да използвате само 2 съвпадения, за да получите резултата.

iq тест - 5=595
IQ тест: балансирайте уравнението 5=595

Може да успеете да намерите решението за секунди, но ако искате да преминете това предизвикателство, може да се наложи да мислите извън кутията. Така че не се отказвайте и опитайте късмета си!

За да успеете в това предизвикателство, трябва дайте воля на креативността и духа на наблюдение. Трябва внимателно да наблюдаваме възможностите за движение между мачовете и да отделим време, за да анализираме всяка опция. Намирането на решение е лесно, но намирането на правилното решение изисква търпение и постоянство. Така че вземете смелостта си в две ръце и опитайте късмета си!

Решение на пъзела

Поздравления за всички, които изпълниха предизвикателството! Впечатлени сме от вашата бързина и точността на вашите отговори. Този тип предизвикателства са много популярни в социалните мрежи, включително Instagram, Facebook, Twitter и много други. Решението, което предлагаме, е 50 = 5 + 45, трябваше да трансформирате 9 в 4 и да използвате 2 съвпадения, за да образувате знака +. За да илюстрираме това решение, поставихме изображение по-долу.

iq тест - 5=595 - инструкции
Решение

Бихме искали да благодарим от сърце на всички, които участваха в това предизвикателство, и се надяваме, че изживяването ви е харесало толкова, колкото и ние! Ако имате някакви предложения или коментари, моля, уведомете ни.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » Как да съставя уравнението само като преместя само 2 кибритени клечки? Гениите намират решението за по-малко от 15 секунди