Как да запишете телефонно обаждане на вашия iPhone?

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova
Comment enregistrer un appel téléphonique sur votre iPhone ?

Записването на телефонно обаждане на вашия iPhone може да бъде много полезно в определени ситуации, независимо дали става въпрос за работа или лични причини. Въпреки това, важно е да запомните че записването на разговор без съгласието на всички участващи страни може да е незаконно в някои държави или региони. Така че не забравяйте да проверите приложимите закони, преди да продължите със записването на разговор.

Защо да записвате телефонен разговор?

Има няколко причини, поради които може да искате да запишете разговор на вашия iPhone:

  1. Професионални причини: Записвайте важни срещи, интервюта или разговори, за да можете да ги слушате отново и да си водите бележки по-късно.
  2. Лични причини : Запазете ценни спомени с любимите си хора, за да можете да ги преживеете по-късно.
  3. Доказателство: В някои ситуации може да е необходимо да предоставите доказателство за телефонен обмен.
Как да запишете телефонно обаждане на вашия iPhone?
Как да запишете телефонно обаждане на вашия iPhone?

След като вече знаете причините, поради които искате да запишете телефонно обаждане на вашия iPhone, нека да преминем към различните налични методи за извършване на този запис.

Метод 1: Използвайте приложение на трета страна

Въпреки че Apple не предоставя собствена функция за записване на телефонни разговори, в App Store има много приложения на трети страни, които предлагат тази функция. Ето някои от най-популярните приложения за запис на разговори на вашия iPhone:

  1. TapeACall: Това приложение ви позволява да записвате входящи и изходящи повиквания и предлага неограничено съхранение за вашите записи. Предлага се в безплатна версия с ограничена функционалност и в платена версия за неограничен достъп.
  2. Call Recorder Pro: Call Recorder Pro е платено приложение, което ви позволява да записвате входящи и изходящи повиквания. След това можете да ги споделите по имейл или да ги запишете на вашето устройство.
  3. Rev Call Recorder: Rev предлага безплатно приложение за запис на разговори без ограничение във времето или брой разговори. Записаните файлове могат да се споделят лесно чрез имейл, съобщения или да се запазват на вашето устройство.

Метод 2: Използвайте високоговорителя и друго устройство за запис

Ако не искате да използвате приложение на трета страна, за да записвате телефонните си разговори, можете да изберете по-„домашен“ метод. Това включва поставяне на разговора на високоговорител на вашия iPhone и след това използване на друго устройство (като диктофон, друг смартфон или дори вашия компютър), за да запишете звука на разговора. Този метод обаче има някои недостатъци:

  1. Качеството на звука може да е по-ниско от това на запис, направен със специално приложение.
  2. Поставянето на разговора на високоговорител може да намали поверителността на вашия разговор.

Какво трябва да запомните за записването на разговор на iPhone?

Записването на телефонно обаждане на вашия iPhone е възможно чрез различни приложения на трети страни или чрез използване на ръчен метод с друго устройство. Внимателно претеглете плюсовете и минусите на всеки метод, преди да решите коя опция е най-добра за вашите специфични нужди. Също така не забравяйте да се уверите, че спазвате местните закони относно записването на телефонни разговори.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Новини » Как да запишете телефонно обаждане на вашия iPhone?