Какво ви спира в живота? Изберете врата и разберете това с този личностен тест!

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova

Вратата символично представлява преминаването от един свят в друг, от познатото към непознатото. Тя може да означава и преход към нови знания.

В този личностен тест просто изберете една от тези врати. Ще разберете какво ви задържа в живота и ви пречи да се движите напред, както бихте искали.

Тест за личността: вратата, която изберете, ще разкрие какво ви спира в живота
Тест за личността

Коя врата сте избрали? Открийте по-долу ключовете за вашия напредък в живота.

Червената врата

La-porte-rouge
Червената врата

Всеки път, когато искате да направите нещо ново в живота си, страхът от провал ви блокира. Страхувате се, че няма да постигнете целите си, не се чувствате готови за промяна или нямате смелостта да напуснете зоната си на комфорт. Понякога обаче в живота се налага да се изправите срещу тези страхове, ако искате да успеете.

Кафявата врата

Кафявият притежател
Кафявата врата

Смущава ви мнението на другите. Изборът ви често зависи от мнението на околните до такава степен, че предпочитате да се откажете от най-големите си желания, за да не влезете в конфликт с някой близък. От време на време се опитвате да следвате инстинктите си, независимо какво казват другите.

Зелената врата

Зелената врата
Зелената врата

Жадувате за промяна, но ежедневието ви пречи да направите първата крачка. Бихте искали да поемете по нови пътища и да изживеете нови приключения, но не можете, защото сте в капана на навиците си. Защо да не започнете с малки промени?

Синята врата

La-porte-bleue
Синята врата

Крайната ви чувствителност ви пречи да предприемете действия, които биха довели до промяна. На всичкото отгоре страхът да се сблъскате със ситуации и хора, които биха могли да ви наранят, ви кара да се чувствате некомфортно. Дотолкова, че предпочитате да ги избягвате. Трябва да имате смелостта да преминете през това, ако искате да промените живота си.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » психология » Какво ви спира в живота? Изберете врата и разберете това с този личностен тест!