Колко дълга е косата ви? Този тест разкрива изненадваща личностна черта!

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova

Всички ние имаме много различни характери, но в зависимост от дължината на косата ни, нашите характери и темпераменти имат много общи черти. Какво разкрива това за вас?

Много жени регулират дължината на косата си, за да отговарят на стила си. Независимо дали носят косата си с дълга грива и полагат постоянни грижи за нея, или предпочитат по-минималистична прическа и я носят късо. Тези две решения разкриват много за личността на всеки човек. Ето няколко тайни, които прическата ви може да разкрие в зависимост от нейната дължина или цвят.

Каква е вашата личност в зависимост от дължината на косата ви?

тест за личността - колко дълга е косата ви?
Тест за личността: колко дълга е косата ви?

Резюме на страницата

Избор на дължина № 1: много къса коса

Този човек обикновено е весел и приятелски настроен, който много лесно се сприятелява с хората.

Въпреки че са изключително симпатични и имат страхотно чувство за хумор, те са склонни да бъдат импулсивни и може да имат нужда от малко размисъл, преди да се изправят пред даден проблем. Те обаче имат естествен инстинкт за решаване на проблеми.

Избор на дължина № 2 : къса коса

Тези, които са склонни да имат къса коса, с дължина около брадичката, също са много добри спътници, но за тяхната честност. Те обаче са склонни да избягват конфликтите, въпреки че са много отворени за нови преживявания.

Избор на дължина № 3: средно дълга коса

Когато косата е дълга до раменете, това е човек с убеждения. Ако слушат някой, който им противоречи, те го игнорират, но никога не се съмняват в способността си да впечатляват. Това е човек, който постоянно мотивира чрез своя оптимизъм.

Прочетете също:   Положително мислене: Тайната, която най-щастливите хора не искат да знаете!

Избор на дължина № 4: дълга коса

Харизмата ги определя и те я осъзнават, което им помага да постигат целите си. Въпреки това те са склонни да бъдат доста романтични, което затруднява намирането на истинската любов.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » психология » Колко дълга е косата ви? Този тест разкрива изненадваща личностна черта!