Личностен тест: избраната от вас мандала ще разкрие скрита черта на духовността

Мандалите са кръгли и симетрични дизайни които символизират идеята, че животът никога не спира. Много мандали имат духовно значение за индивид или група от хора. Индусите бяха едни от първите хора, които използваха мандала като духовен инструмент, но повечето хора са запознати с тези, направени от будисти.

Мандалите се използват за медитативни цели, позволявайки на индивида да стане едно с Вселената. Символиката зад създаването на мандала може да има различно значение за много хоранезависимо дали са еврейски, будистки, християнски, езически или друга религиозна ориентация.

Мандалите могат да бъдат създадени от хора, за да символизират тяхното пътуване в живота. Мандалите също могат да разкажат историята на индивид. В някои случаи, разкриват жизнения път на индивида. Групите могат да създават мандали, които разкриват какво трябва да правят, за да растат и да се развиват като група.

Прочетете също:   Личностен тест: каква е вашата истинска вътрешна сила? Какво видяхте първо на снимката?

Всички ние правим избори в живота, но понякога не осъзнаваме ефекта, който имат тези решения върху живота ни. Този път вашият избор ще определи мандалата, която ви свързва с вашия дух! Вашият избор определя коя духовна мандала сте. Разберете сега с коя мандала се свързвате най-много и какво разкрива тя за вас.

Коя е мандалата, която ви привлече най-много на пръв поглед?

Мандала номер 1: Интуиция

Мандала-n°1-Интуиция
Мандала № 1: Интуицията е вашата основна личностна черта

Вие сте Мандалата на интуицията. Вашата мандала носи духа на бухала. Бухалът ви носи усещането за зрение и способността му да търси светлина в тъмното.

Подобно на совата, вие сте много позитивен човек и се опитвате да дадете най-доброто от себе си във всяка ситуация. Духът на совата действа като ключ за отключване на вашата вътрешна мъдрост. Духът на вашата мандала ви напомня да бъдете винаги отворени, да се доверявате и да слушате.

Винаги помнете… знаете повече, отколкото си мислите! Доверете се на инстинктите си!

Мандала номер 2: Любов

Мандала-n°2-Любов
Мандала № 2: Любовта е вашата основна личностна черта

Ти си мандалата на любовта! Вашата мандала се управлява от елемента вода. Вие наистина вярвате в любовта и една от основните ви цели в живота е да намерите истинската любов. Вие носите духа на морското конче. Хипокампусът носи възпитателни способности и пълна отдаденост към всички неща и същества, които обичате.

Морското конче ни напомня да запазим всички форми на любов като основна мотивация в живота!

Мандала номер 3: Прошка

Мандала-n°3-Прошката
Мандала №3: ​​Прошката е основната ви личностна черта

Той е управляван от водната стихия и вие носите духа на кучето. Този дух ни напомня за безусловната любов и ни учи, че прошката е една от най-важните ценности в живота. С вашата мандала може да се наложи да помислите за всички хора в живота си и как те влияят на чувствата ви.

Вашата мандала вярва, че само когато наистина простите на някого, може да започне истинското изцеление!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Личностен тест: избраната от вас мандала ще разкрие скрита черта на духовността