Личностен тест: начинът, по който стискате юмрук, разкрива много за вашия характер. каква е твоята

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova
Test de personnalité : de quelle façon fermez-vous le poing

Скорошно проучване предполага, че начинът, по който стискаме юмрук, може да разкрие очарователни черти на нашата личност. Независимо дали сте общителен, срамежлив или щедър, юмрукът ви може просто да е огледалото на душата ви. Идентифицирани са три основни начина за стискане на юмрук, всеки от които разкрива различни характеристики.

Най-малкото действие е по-добро от най-голямото намерение. – Джон Бъроуз

Личностен тест: как стискате юмрука си
Личностен тест: как стискате юмрука си

1. Палец навътре: знакът на артистичните и перфекционистични духове

Ако юмрукът ви се затвори с прибран палец, вероятно сте интровертен и перфекционистичен човек. Спокойствието и сдържаността ви могат да бъдат изтълкувани погрешно, но тези, които ви познават добре, знаят, че просто предпочитате собственото си пространство, далеч от суматохата на света.

Прочетете също:   Положително мислене: Тайната, която най-щастливите хора не искат да знаете!

изкуства и култура са вашето светилище, царства, които ви подхранват и успокояват. Вие сте надарени с дълбока чувствителност, ценен актив, който обаче понякога може да ви изиграе номер, особено в областта на любовта.

2. Палецът върху кокалчетата: белегът на социалните хамелеони

Поставяте ли палеца си върху кокалчетата, когато свивате юмрук? Ако е така, може да сте това, което се нарича a социален хамелеон. Вашият естествен чар, вашият искрящ хумор и вашата искреност ви правят човек, който е много ценен от околните.

Въпреки това, дори и с вашата привидна увереност, може да имате скрит страх от провал, който може да попречи на пълното ви развитие, особено в професионален план. Този страх може да се появи и във вашите романтични връзки, като страхът от повторно нараняване от партньор е повтарящо се чувство.

Прочетете също:   3 безупречни стратегии да кажете на някого, че не се интересувате от връзка

3. Палец отстрани: отпечатък на смели и енергични души

Ако сте от хората, които поставят палеца си настрани, когато свиват юмрук, вероятно сте човек, който кипи от ентусиазъм и енергия. Вашият постоянен стремеж към нови преживявания показва приключенски дух.

внимание, понякога сте склонни да бъдете твърде щедри, дори към хора, които не заслужават вашата доброта. Вие сте признати за своята откровеност и смелост. Въпреки че може да не го признаете лесно, трябва да се чувствате обгрижени и в безопасност. В противен случай може да ви е трудно да се отворите истински в любовта.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » психология » Личностен тест: начинът, по който стискате юмрук, разкрива много за вашия характер. каква е твоята