Личностен тест: накъде насочвате ролката тоалетна хартия? Ето какво казва за вас

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova
Test de personnalité : dans quel sens orientez-vous le rouleau de papier toilette

Може би никога не сте си задавали този въпрос, но начинът, по който изхвърляте тоалетната си хартия, може да каже повече за вас, отколкото си мислите. Дали обърната навън или навътревсеки детайл може да предложи представа за най-отличителната ви личност и черти на характера. Ще разберем ли заедно какво могат да разкрият тези малки ежедневни подробности за вас?

Незначителните детайли от ежедневието ни разкриват много повече за нас от най-крещящите постъпки. – Гюстав Флобер

Личностен тест: накъде насочвате ролката тоалетна хартия
Личностен тест: накъде насочвате ролката тоалетна хартия?

Обърнатият навън ролер: вроден лидер

Поставете тоалетната хартия навън може да е знак за напориста и дръзка личност. Тези, които изберат това разположение, не се страхуват да изразят себе си, независимо дали в професионална или лична среда, а естествената им смелост им позволява постоянно да се открояват. Те първи изразяват недоволството си и околните знаят, че е по-добре да бъдат честни с тях.

Въпреки общителния си характер и вкуса си към забавленията, те знаят, че за всяко нещо си има време и не трябва да се преминават определени граници. Отлични лидери, те знаят как да ръководят другите и да разпределят справедливо задачите. Независимо дали на работа или със семейството, техният алтруизъм винаги присъства и се оценява.

Ролката, обърната навън
Ролката, обърната навън

Често се обръщат към тях в трудни моменти, като предлагат прости и ефективни решения на всеки проблем. Те са незаменими за мнозина и те го осъзнават напълно. Те обаче не се стремят да се хвалят или да показват, че превъзхождат другите. За тях всеки индивид има определена роля и място. Затова те се стремят да живеят балансиран живот и да поддържат здрави взаимоотношения.

Отношенията им като цяло са учтиви, но не се колебаят да реагират остро на липсата на уважение. Те са наясно, че могат да предизвикат ревност поради своята харизма и лидерство, и затова внимават на кого се доверяват.

Обърнатата навътре ролка: дискретност в услуга на съвършенството

Ако насочите своя вътрешна тоалетна хартия, вероятно си от типа, който се откроява тихо. Дори когато сте изправени пред нова задача, успявате да се отличите веднага щом разберете основните насоки. Вашата упоритост и жажда за учене ви позволяват да развиете множество умения, често без никой да знае. Вашата емпатия обаче никога не остава незабелязана.

Ролката, обърната навътре
Ролката, обърната навътре

Винаги сте готови да помогнете на другите, дори и да са напълно непознати. Вашата гъвкавост ви позволява да се адаптирате към всяка ситуация. Предпочитате да избягвате взискателни лидерски роли, предпочитайки да бъдете напътствани, за да избегнете натиск, който може да попречи на вашата креативност.

Отделянето на време за изпълнение на задача ви позволява да се представите по най-добрия начин. Вашето търпение е една от чертите, които ви отличават. Убедени сте, че за всичко си има причина и че не е нужно да бързате, дори понякога да закъснявате.

Прост детайл, който очарова

Очарователно е да се види как простите детайли от ежедневието ни могат да разкрият аспекти на нашата личност. Независимо дали сте безстрашен лидер или тих работник, важно е да запомните, че този тест е схематичен инструмент за изследване на вашата вътрешна идентичност. Той подчертава някои черти на вашата личност, но не всички. Всички сме уникални, с нюанси в поведението си, които ни правят това, което сме. Така че следващия път, когато отидете до тоалетната, не забравяйте да погледнете ролката си от тоалетна хартия и да помислите какво може да каже за вас!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » психология » Личностен тест: накъде насочвате ролката тоалетна хартия? Ето какво казва за вас