Личностен тест: открийте вашия праг на търпимост към лицемерие с визуален тест

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova
Test de personnalité sur l

Днес ви предлагаме уникално изживяване. Личностен тест, който чрез простия механизъм на вашето възприятие разкрива нивото ви на толерантност към лицемерите. За да направим това, използваме изображение, съдържащо два различни елемента: огън и ръце. Въпросът е прост: кое виждате първо? Така че оставете инстинктите си да ви водят и разберете какво казва за вас. Няма грешен отговорпросто приключение към по-добро разбиране на себе си.

Първото впечатление винаги е правилно, особено когато е лошо. – Хенри Луис Менкен

личен тест за лицемерие
личен тест за лицемерие

Първо виждате огъня: знак за прозрачност

Огънят символизира прозрачност и чистота, което разкрива особено отвращение към лицемерите у тези, които го виждат първи. Не се колебайте да се дистанцирате от тези личности, като предпочитате онези, които са искрени в емоциите си, независимо дали са положителни или отрицателни. Имате впечатляваща способност за наблюдение и бързо откриване на хора, които се представят неавтентично.

Прочетете също:   Ето 6-те най-добри разкрити тайни, които малко двойки практикуват, за да нарушат рутината

Освен това вашият отлична памет и чувството ви за детайли често се изискват от вашите сътрудници. Вие сте човек, който обича да учи и да придобива нови знания, дори извън вашата област на експертиза. Вашата откровеност обаче понякога може да бъде изтълкувана погрешно, тъй като сте склонни да изразявате притесненията си, без да пестите думите си. Затова е препоръчително да претегляте думите си, така че намеренията ви да бъдат разбрани правилно.

Първо виждате ръцете: знак за толерантност

Ако първо сте забелязали ръцете, това може да означава, че толерирате лицемерните хора. За вас тези хора нямат значение, както и тяхното поведение. Това, което наистина има значение за вас, са вашите близки, тези, с които можете да говорите свободно и да се доверите. Що се отнася до лицемерите, въпреки повърхностната учтивост, вие нямате никакви специални връзки с тях.

Прочетете също:   3 безупречни стратегии да кажете на някого, че не се интересувате от връзка

Освен това вие сте нетърпеливи за нови приключения, културни открития и преживявания, които ви изваждат от зоната ви на комфорт. Вие сте описвани от вашите приятели и семейство като някой всеотдаен и отговорен, винаги в търсене на еволюция към по-добра версия на себе си. Това постоянно търсене обаче понякога може да ви попречи да се насладите на настоящия момент. Затова се препоръчва да правите почивки, да предприемате дейности за релаксация като йога, за да поддържате психическото си благополучие. Освобождаването може да бъде вашето ново предизвикателство.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » психология » Личностен тест: открийте вашия праг на търпимост към лицемерие с визуален тест