Логически пъзел: мислите ли, че можете да завършите това предизвикателство с мачове за по-малко от 45 секунди?

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova

Днес пъзелите, мозъчните игри и интелектуалните предизвикателства са по-популярни от всякога. Тези мозъчни игри са забавна и вълнуваща форма на забавление, която предизвиква вашата логика и знания. Днешното предизвикателство е едно от най-класическите сред тях мисловни игри. Това включва премахване на 3 кибритени клечки, така че да има 7 триъгълника в края. Ще успеете ли да преодолеете това логическо предизвикателство ? Нека разберем заедно!

IQ тест: премахнете 3 съвпадения, за да създадете 7 триъгълника

Тестовете за интелигентност и гатанки са чудесен начин да стимулираме нашите логичен ум. В настоящия случай, става въпрос за премахване на 3 кибритени клечки, така че накрая да има 7 триъгълника.

IQ тест - премахнете 3 съвпадения, за да получите 7 триъгълника
IQ тест: премахнете 3 съвпадения, за да получите 7 триъгълника

Може да изглежда лесно, но ако искаме да успеем в това предизвикателство, трябва да се съсредоточим добре и да търсим решения, използвайки нашите способности обосновавам се. Трябва да опитате различни стратегии, за да намерите правилното решение и да получите желания резултат.

Важно е да не се обезсърчавате, защото понякога тези упражнения изискват много усилия. Там постоянство е съществено и първостепенно качество за постигане на задоволителни резултати. Така че чрез тези игри можем да подобрим когнитивните си умения и да предизвикаме креативността си.

Решението на логическото предизвикателство

Предизвикателството е изпълнено! Решението е обяснено на изображението по-долу. Бихме искали да благодарим на всеки един от участниците, който отдели време в опити да намери решението и сподели своите мисли. Ако искате да споделите това предизвикателство с хората около вас, не се колебайте да го публикувате в социалните мрежи.

IQ тест - премахнете 3 кибрита, за да получите 7 триъгълника - решение
Решение

Вашият принос със сигурност ще позволи на други да поемат това предизвикателство на свой ред!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » Логически пъзел: мислите ли, че можете да завършите това предизвикателство с мачове за по-малко от 45 секунди?