Логически тест: малко хора успяват да намерят решението за по-малко от 45 секунди. А ти ?

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova
Ce défi logique va vous donner du fil à retordre. Serez-vous capable de réussir ce test de QI en moins de 45 secondes ?

През последните години, пъзелиНА мисловни игри и на интелектуални предизвикателства придобиха популярност в интернет и социалните мрежи. Потребителите винаги търсят нови стимулиращи предизвикателства, за да тестват своите интелектуални способности. Ето защо днес ви предлагаме IQ тест, който ще ви позволи да проверите способността си да намерете квадрата, който завършва серията за по-малко от 45 секунди. Целта на предизвикателството е:

Става дума за намиране на логиката и избор на правилния квадрат, който завършва серията.

IQ тест: кой квадрат завършва серията?

Тестовете IQ а пъзелите са забавни и интересни начини да практикуваме и тестваме способността си да решаваме проблеми. В този подраздел трябва да намерим правилния квадрат, за да завършим серията.

Прочетете също:   Ето четирите стила на привързаност в любовта: как да ги идентифицирате и да откриете своя?
IQ тест - кой квадрат завършва серията
тест за интелигентност

За да направим това, трябва да намерим логиката зад повтарящата се последователност и всеки път да избираме правилния квадрат. Можем също да сравним различните серии, за да намерим модел или прилика между тях. Тестовете IQ и пъзелите могат да помогнат за развитието на нашите когнитивни умения, включително памет, логически разсъждения и вземане на решения.

Решението на логическия тест

Поздравления за всички, които поеха предизвикателството и отделиха време, за да намерят правилния отговор! Правилното решение е квадрат Сзащото всяка оцветена част и всяко число се премества с едно място надясно и всяко число се увеличава с две.

IQ тест - кой квадрат завършва серията - решение
Решение

Не се колебайте да споделите това предизвикателство с хората около вас в социалните мрежи, за да могат и те да го решат. Можете също така да създадете ново предизвикателство за тези хора, за да продължат да се забавляват.

Прочетете също:   Положително мислене: Тайната, която най-щастливите хора не искат да знаете!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » психология » Логически тест: малко хора успяват да намерят решението за по-малко от 45 секунди. А ти ?