Логическо предизвикателство: Тази главоблъсканица може да бъде решена за по-малко от 45 секунди. Колко време ще ви отнеме?

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova
test logique - quel dé ne correspond pas au patron

Точно във вълната от интелектуални предизвикателства, която залива социалните мрежи, днес ви предлагаме едно предизвикателство, което обещава да накара мозъка ви да работи: забавен IQ тест, базиран на логиката на заровете. Целта? Идентифицирайте натрапника сред 9 зара за сгъване.

Геният започва с искра любопитство и завършва с изблик на успех.

Важно е да разберете напълно предизвикателството

Принципът е прост на пръв поглед, но изисква концентрация и умствена острота, достойни за истински детектив. Ти трябва да намерете зара, който не отговаря на предложения модел, и това в рамките на 45 секунди! Най-претенциозните мозъци ще се справят с предизвикателството с отличие. Но бъдете внимателни, не се заблуждавайте от тривиалния аспект на тази гатанка.

логически тест - кой зар не отговаря на модела
Логическо предизвикателство

Играта на логиката и наблюдението

Тестът за интелигентност, който предлагаме, въпреки че изглежда прост на пръв поглед, е чудесно упражнение за стимулиране на вашите аналитични и наблюдателни умения. Това е въпрос на изучаване на всеки детайл, на всяко сгъване, за да се определи кое не отговаря на модела. Освен това трябва да сте иновативни и да използвате вашето пространствено съзнание, за да намерите решението. Въпросът е: можете ли да го решите за по-малко от 45 секунди?

Стимулиращо упражнение за мозъка

Изпълнението на това предизвикателство е не само забавно, но и много полезно за вашите умствени способности. Действа като стимулант на паметта и интелектуалните способности. Така че не се колебайте да прекарате известно време в изследване на всеки зар и разгръщане на вашите логически разсъждения! Убедени сме, че ще успеете!

Разкриването на мистерията

След интензивна фаза на размисъл и наблюдение, дойде моментът да разкрием решението. Ако сте успели да намерите отговора за определеното време, поздравления! Вашата проницателност и остър ум са се отплатили.

Зар номер 8 е натрапникът, който не спазва модела.

логически тест - кой зар не отговаря на модела - решение
Решението на пъзела

Ако не сте намерили отговора, не се обезсърчавайте. Важното е да разберете защо тази матрица не съответства на оригиналния модел.

Споделете вашия успех!

Това предизвикателство в момента е актуално в различни социални платформи като Facebook, Twitter и Instagram. Ако сте успели в реши пъзела за по-малко от 45 секунди, споделете го с любимите си хора и ги предизвикайте. В края на краищата нищо не е по-забавно от това да споделяте успехите си и да стимулирате умовете!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Астрология » Логическо предизвикателство: Тази главоблъсканица може да бъде решена за по-малко от 45 секунди. Колко време ще ви отнеме?