Логическо предизвикателство за гении: кое е липсващото число в тази редица от числа?

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova

Пъзелите и пъзел игрите са много популярни в интернет и социалните мрежи. Интелектуалните предизвикателства са чудесен начин да стимулирате мозъка си и да се забавлявате.

Ето един нов тест за интелигентност предназначени да тестват вашата логика и вашите умения: кое число завършва серията? Най-надарените намират отговора за по-малко от 20 секунди. Време е да приемете предизвикателството!

Тестовете за интелигентност са поредица от въпроси и упражнения, предназначени да оценят интелектуалната бдителност и нивото на логика. Резултатите, получени от тези тестове, могат да помогнат за идентифициране на когнитивните силни и слаби страни на дадено лице, което може да бъде много полезно, когато мислите за личен или професионален проект. Интелектуалните предизвикателства също предоставят чудесна възможност да се забавлявате и да стимулирате мозъка си.

IQ тест: Намерете липсващото число в поредицата!

IQ тестове и пъзелите са забавни дейности, които ви позволяват да анализирате и тествате определени умения и интелектуални способности. С IQ тестовете трябва да намерим липсващото число в серия.

кое е липсващото число в този iq тест
тест за интелигентност

След това е необходимо анализирайте връзката между числата, прилагайки логика, за да намерите правилния резултат. В някои случаи е възможно този вид тест да се извърши онлайн, което позволява на всеки да се възползва от него у дома.

Тестовете за интелигентност могат да бъдат много разнообразни и да предлагат предизвикателства, подходящи за всякакви хора. По-малките деца могат да се научат да манипулират когнитивните си способности с прости упражнения, докато по-големите могат да се тестват директно с по-сложни въпроси. Независимо от тяхната възраст или умения, винаги има забавен и предизвикателен начин да тествате тяхната логика и интелектуални способности.

За да успеете в този вид предизвикателство, е важно да се концентрирате и анализирате връзките между числата. Тестовете и пъзелите за интелигентност предлагат подходящи за всеки упражнения, които могат да се практикуват у дома. Независимо дали сте млад или стар, концентрацията е от съществено значение, за да намерите правилния резултат и да се възползвате максимално от когнитивния капацитет, с който разполагате.

Решението на IQ теста

Поздравления за всички, които приеха предизвикателството и намериха верния отговор: 84! Логиката беше проста: +3, x3 всеки път, когато числото се промени.

кое е липсващото число в този iq тест - инструкции
Решение

Впечатлени сме от вашата проницателност и ви благодарим за участието. Споделете това предизвикателство с приятелите си в социалните медии и ги изпробвайте!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » Логическо предизвикателство за гении: кое е липсващото число в тази редица от числа?