Любов и събиране: животите на тези зодии ще се обърнат с главата надолу този уикенд

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova

Уикендът от 22 до 23 юли 2023 г. обещава да бъде богат на емоции и промени за определени астрологични знаци. Наистина, Вселената изглежда е планирала големи изненади по отношение на любовта и събирането. Разберете без повече отлагане кои два знака от зодиака са засегнати от тези сътресения и какво ги очаква през този уикенд.

Зодии, засегнати от любовни катаклизми

През уикенда от 22 до 23 юли 2023 г. любовният живот на две зодии ще претърпи неочакван обрат. Първият проблемен знак е бикътдокато втората е Стрелец. Ето защо тези два астрологични знака трябва да бъдат подготвени да преживеят силни емоционални моменти и да посрещнат промяната с доброта и откритост.

Телец: любов и страст на срещата

За местните Телец любовта ще бъде в центъра на тревогите през този уикенд. Наистина присъствието на Венера в техния знак предвещава важни срещи и поглъщащи страсти. Необвързаните ще трябва да внимават за възможностите, които им идват, тъй като има голям шанс някой специален да влезе в живота им.

Сдвоените Телец, от друга страна, ще видят как връзката им се укрепва и консолидира. За тях ще бъде важно да отделят време заедно и да се възползват напълно от тези привилегировани моменти. Освен това комуникацията обещава да бъде от съществено значение, за да се избегнат недоразумения и неща, които остават неизказани.

Животът на тези зодии ще се преобърне този уикенд
Животът на тези зодии ще се преобърне този уикенд

Стрелец: неочаквани срещи

Местните представители на зодия Стрелец, от друга страна, ще имат възможността да се свържат отново с хора, които не са виждали от дълго време. Това събиране ще бъде възможност да нулирате броячите и да започнете отново на солидни основи. За някои Стрелци това може дори да е възраждащ се детски роман или отдавна изгубено приятелство.

Това събиране също ще бъде благоприятно за увереност и задълбочени дискусии. Стрелците обаче ще трябва да внимават да не се завладяват от емоциите си и да спазват определена дистанция, за да не се връщат към грешките от миналото.

Съвети за справяне с тези астрологични катаклизми

За да изпитате най-добре тези промени и да се възползвате напълно от тези възможности, ето няколко съвета, които да следват за съответните Телци и Стрелци:

 1. Бъди търпелив: Обявените катаклизми няма да се случат за една нощ. Ето защо е важно да останете търпеливи и да оставите нещата да си дойдат по естествен път.
 2. Слушане: Независимо дали става въпрос за романтични срещи или събирания, ще бъде важно да бъдете внимателни към нуждите и очакванията на другия, за да създадете хармонична и балансирана връзка.
 3. Пусни: Изправени пред тези промени е възможно да изплуват определени страхове или опасения. Затова е важно да се освободите и да прегърнете тези чувства без осъждане.
 4. Наслаждавай се на момента : Тези катаклизми са толкова много възможности да изживеете интензивни и незабравими моменти. Възползвайте се напълно от него и се насладете на всеки момент.

Влияние върху другите зодиакални знаци

Ако Телец и Стрелец ще бъдат главните звезди на този астрологичен уикенд, остава фактът, че останалите знаци на зодиака също могат да почувстват някои ефекти от тези сътресения. Наистина, енергиите, присъстващи през този период, ще могат да повлияят повече или по-малко директно на местните жители на други знаци. Ето преглед на възможните последици за всяко от тях:

 • Рам: Овенът може да бъде изправен пред важен избор в своя сантиментален живот и ще трябва да реши между разума и страстта.
 • Зодия Близнаци: Близнаците ще трябва да внимават да не се увличат в повърхностни връзки и да предпочитат искрените и дълбоки връзки.
 • Рак : Местните от Рак ще могат да разчитат на интуицията си, за да ги напътства в техните любовни и релационни решения.
 • лъв: Лъвовете ще имат възможност да блеснат в обществото и да се запознаят с нови хора, които биха могли да се окажат интересни в дългосрочен план.
 • Дева : Девите ще трябва да бъдат проницателни, когато се сблъскат с приятелски или романтични молби и да избягват клопките на манипулацията.
 • Баланс: Везните може да почувстват необходимостта да отделят малко време за себе си и да направят преглед на своите минали и настоящи връзки.
 • Скорпион: Скорпионите могат да разчитат на естествената си харизма, за да съблазнят и привлекат вниманието на хора, които вероятно споделят техните ценности и стремежи.
 • Козирог: Козирозите ще трябва да бъдат внимателни към професионалните възможности, които могат да им се открият през този период и които биха могли да окажат влияние върху сантименталния им живот.
 • Водолей: Водолеите може да трябва да направят труден избор между любовта и приятелството и ще трябва внимателно да претеглят плюсовете и минусите.
 • Риба: Рибите могат да разчитат на своята чувствителност и интуиция, за да се справят успешно с обратите на любовта и събирането.

Уикендът от 22 до 23 юли 2023 г. обещава да бъде богат на емоции и сътресения за родените в Телец и Стрелец. Независимо дали става дума за любов или събиране, последните ще трябва да се подготвят да посрещнат промените с отворено сърце и спокоен ум.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Астрология » Любов и събиране: животите на тези зодии ще се обърнат с главата надолу този уикенд