Малко хора са преминали този IQ тест за по-малко от 20 секунди. Ще бъдете ли един от гениите?

Днес ви предлагаме много специален IQ тест: можете ли да балансирате уравнението „12×3=34“, като преместите само 2 клечки кибрит за по-малко от 20 секунди?

Тестовете за интелигентност са често използван начин за измерване на когнитивните способности на човек. Все по-популярни в социалните медии, тези гатанки имат за цел да тестват вашата съобразителност и общи познания. Има различни видове пъзели, които интернет потребителите могат да решават в свободното си време. Пъзелите имат различни трудности и често са придружени от точни инструкции и ограничено време.

Предизвикателствата за IQ тестове са популярни в социалните медии, защото позволяват на хората да се забавляват, докато проверяват знанията си. Днес ще видим дали можете да използвате вашите логически умения, за да предоставите адекватно решение на нашите тест. Вашата мисия е проста: балансирайте уравнението “12×3=34”, като преместите само 2 кибритени клечки за по-малко от 20 секунди!

Тествайте своя IQ: Балансирайте уравнението 12×3=34 за по-малко от 20 секунди!

Днес ви предлагаме а много специален IQ тест : Можете ли да балансирате уравнението “12×3=34”, като преместите само 2 кибритени клечки за по-малко от 20 секунди?

IQ тест - 12x3=34
тест за интелигентност

Това е истинско предизвикателство, което изисква голяма концентрация и изключителни логически умения. Целта е да намерите решението на този пъзел за по-малко време от очакваното. За да постигнете това, не се колебайте да мислите извън кутията и да мислите различно, за да получите желания резултат. И така, готови ли сте да приемете това предизвикателство?

Не оставяйте ума си покой и се доверете на себе си! За да се отговори на това предизвикателство, е необходимо практикувайте логиката си, внимателно наблюдавайте всички възможности за намиране на решението. Концентрацията е много важна, защото имате само 20 секунди, за да балансирате уравнението „12×3=34“. След като намерите очаквания резултат, можете да преминете към следващата стъпка и тествайте креативността си. Важно е да мислите извън конвенционалните пътища и да мислите различно, за да постигнете желания резултат.

Решението на предизвикателството

Сърдечно поздравяваме всички участници, които поеха това предизвикателство и се опитаха да намерят решението. Благодарим ви за вашата ангажираност и вашата мотивация. Благодарение на социални мрежи подобно на Facebook, Instagram или Twitter, този тип предизвикателство е много популярно сред интернет потребителите.

Въпросното предизвикателство може да се обобщи по следния начин: 12×2=24. Решението е описано подробно на изображението по-долу.

IQ тест - 12x3=34 - инструкции
Решение

Този метод може да се приложи към всякакви аналогични ситуации и може да бъде чудесен инструмент за разбиране на основната математика.

Надяваме се, че тази малка игра ви е харесала и нямаме търпение да видим реакциите ви към това решение в социалните мрежи!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » Малко хора са преминали този IQ тест за по-малко от 20 секунди. Ще бъдете ли един от гениите?