Математически пъзел: тествайте интелигентността си, като преместите 2 съвпадения, за да балансирате уравнението. Колко добре ще се справите с този тест за интелигентност?

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova

Търсите интелектуално предизвикателство? Проверете коефициента си на интелигентност, като решите този математически пъзел! В този пъзел трябва просто да преместите 2 мачове, за да балансирате уравнението 68+60=86. Не се изискват математически умения, но творческият ум и силната логика са необходими, за да разрешите тази загадка.

Тестовете за интелигентност са популярни инструменти за психолози и изследователи за измерване на коефициента на интелигентност на хората. Тези тестове обикновено са много популярни сред широката общественост, тъй като стимулират мозъка и дават възможност да се проверят когнитивните им способности. Математическите пъзели са неразделна част от тези тестове и решаването им може да бъде много забавно!

През последните години IQ тестовете и пъзелите станаха изключително популярни в социалните мрежи. Хората обичат да споделят успехите си и да насърчават другите да поемат предизвикателството. И така, какво чакате? Опитайте късмета си и спечелете, като балансирате 68+60=86!

Проверете интелигентността си, като балансирате това уравнение с 2 съвпадения

Готови ли сте за това предизвикателство? Приканваме ви да разгледате внимателно уравнението и да помислите за различните възможности.

IQ тест: 68+60=86
Проверете интелигентността си, като балансирате това уравнение с 2 съвпадения

С малко концентрация и изобретателност ще успеете да намерите правилното решение. Не забравяйте, че за да решите този тип пъзел, може да се наложи да мислите нестандартно.

И така, ще успеете ли да намерите начин да преместите 2 мачлета, за да уравновесите уравнението 68+60=86? Нека да изпитаме вашата интелигентност и логика! Късмет!

Решението е на една ръка разстояние

Успяхте ли да решите този математически пъзел? Поздравления! Вие сте един от малкото хора, които са успели да се справят с това предизвикателство.

Ако все още не сте намерили решението, не се притеснявайте, защото ще ви помогнем малко. По-долу сме поставили снимка, за да обясним решението.

68+60=86 решение
Решението е на една ръка разстояние

Тези видове предизвикателства са много популярни в социалните мрежи като Twitter, Facebook и Instagram. Хората обичат да споделят успехите си и да насърчават другите да поемат предизвикателството.

И така, какво чакате, за да споделите победата си? Публикувайте успеха си в социалните мрежи и вижте как броят на харесванията се трупа!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » Математически пъзел: тествайте интелигентността си, като преместите 2 съвпадения, за да балансирате уравнението. Колко добре ще се справите с този тест за интелигентност?