Математическо предизвикателство: как да балансирам уравнението, като преместя две кибритени клечки? Само 2 от 10 души успяват да намерят и двете решения за по-малко от 30 секунди

Днес ще ви предложим един математическо предизвикателство който е много популярен сред потребителите на интернет в социалните мрежи. Това главоблъсканица е да балансирате уравнението, като преместите само две кибритени клечки. Тази гатанка е взета от IQ тест и само 2 от 10 души могат да намерят и двете решения за по-малко от 30 секунди.

Днешното математическо предизвикателство е да се намери решение за балансирайте уравнението 1-1=1. Можете да използвате максимум 2 съвпадения, за да решите този пъзел.

Това упражнение е за хора които обичат да приемат предизвикателства и които са готови да подложат своята интелигентност и логика на изпитание, за да намерят правилното решение.

И така, готови ли сте да се изправите пред това предизвикателство? Само 2 от 10 души успяват да намерят и двете решения за по-малко от 30 секунди.

IQ тест: готови ли сте за математическото предизвикателство?

Днес ви представяме a математическо предизвикателство много популярен в социалните медии. Вашата мисия, ако я приемете, е да балансирате уравнението 1-1=1. За да направите това, можете да използвате само 2 съвпадения. Но внимавайте! Само 2 от 10 души успяват да намерят и двете решения за по-малко от 30 секунди!

IQ тест - 1-1=1
IQ тест – балансиране на уравнението

Следователно, за да успеете в този пъзел, е необходимо да наблюдавате и да се концентрирате. Използвайте логиката си и се осмелете да мислите извън кутията, за да намерите правилното решение.

Намирането на решение на математическо предизвикателство изисква аналитични, творчески и логически умения. Трябва да отделите време за наблюдение и концентрация, за да намерите правилния резултат. Позволете на ума си да изрази себе си и се осмелете да мислите извън рамките! Каним ви да изпробвате своята изобретателност и, вероятно, вашите математически познания.

Чувствайте се свободни да споделите вашите решения с нас! Успех на всички.

Двете решения на предизвикателството

Ние горещо добре дошли на всички участници за тяхната упоритост и решителност да разрешат това предизвикателство или загадка. Имаме удоволствието да съобщим, че a решение е намерено. Пъзелите и загадките са много популярни в социалните мрежи като Twitter и Instagram. Решението е:

IQ тест - 1-1=1 - инструкции
Решение
  • Решение 1: 1 степен 1 ​​= 1 степен 1
  • Решение 2: 1/1=1

Още веднъж благодарим на всички, които допринесоха за разрешаването на това предизвикателство и се надяваме, че ще продължите да участвате в този тип предизвикателства.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » Математическо предизвикателство: как да балансирам уравнението, като преместя две кибритени клечки? Само 2 от 10 души успяват да намерят и двете решения за по-малко от 30 секунди