Много популярно интелектуално предизвикателство: ще намерите ли решението за по-малко от 20 секунди?

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova
Test QI _ 9+6=5

Днес ще ви представим една много интересна главоблъсканица. Това е IQ тест, който включва преместване на 2 кибритени клечки, за да направите уравнението 3×9=0 правилно за по-малко от 20 секунди. За да завършите това предизвикателство, трябва да можете да разрешите пъзела за по-малко от 20 секунди. Това означава, че лицето трябва да може бързо да анализира ситуацията и да намери ефективно решение, преди да изтече времето. Ако успеете да разрешите това предизвикателство, това ще ви позволи да докажете своя логичен ум и способността си да мислите бързо. И така, готови ли сте за предизвикателството?

Кои 2 кибритени клечки трябва да се преместят, за да стане уравнението правилно?

Днес ви предлагаме едно много интересно предизвикателство. Това е IQ тест, който включва преместване на 2 кибритени клечки, за да направите уравнението 3×9=0 правилно за по-малко от 20 секунди.

IQ тест _ 9+6=5
Тест за интелигентност: направете уравнението 9×5=0 само като преместите 2 кибритени клечки

За да успеете в това предизвикателство, трябва да наблюдавате добре ситуацията и да се съсредоточите върху намирането на ефективно решение, преди да е изтекло времето. Понякога трябва да мислите извън кутията и да се доверите на инстинктите си, за да решите пъзел. И така, готови ли сте за предизвикателството?

Необходимо е да наблюдавате добре ситуацията и да се концентрирате, за да намерите ефективно решение, преди да е изтекло времето. Така че трябва да практикуваме своите аналитични и логически умения, за да можем да решим пъзела.

Решението на предизвикателството

Сигурни сме, че сте нетърпеливи да научите решението на това предизвикателство. Преди да ви го дадем, бихме искали да благодарим на всички участници, които се опитаха да изпълнят това предизвикателство, и да поздравим тези, които са успели!

IQ тест _ 9+6=5 - решение
Решението на предизвикателството

Този тип предизвикателства са много популярни в социалните мрежи като Facebook, Twitter и Instagram, така че не се колебайте да ги споделите с приятелите си. Поставихме изображение, за да обясним решението по-долу: Решението е 2×0=0.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » психология » Много популярно интелектуално предизвикателство: ще намерите ли решението за по-малко от 20 секунди?