На гениите са необходими по-малко от 60 секунди, за да попълнят този уникален IQ тест. Не се разочаровайте, ако не го направите!

През последните години, пъзели и на мисловни игри добиха популярност в интернет и социалните мрежи. THE интелектуални предизвикателстваили по-точно на интелектуални игриса един от най-ефективните начини да тренирате мозъка си и да развиете логиката си.

Сред тези логически предизвикателства тестът за интелигентност е един от най-интересните. Целта е да премахнете 5 кибрита, така че да останат само 3 триъгълника. Малко хора стигат до там за по-малко от 60 секунди. Да видим дали имате каквото е необходимо да приемете това УНИКАЛНО предизвикателство!

IQ тест: премахнете 5 съвпадения, така че да останат само 3 триъгълника

Тестовете за интелигентност и гатанки са начини да измерим способността си да разсъждаваме. Целта е да манипулирате елементи и да намерите най-подходящото решение. В този тип предизвикателство трябва да се концентрираме, за да разрешим предложения проблем. Така, премахнете 5 клечки, така че да останат само 3 триъгълника може да бъде истинско предизвикателство.

IQ тест _ премахнете 5 съвпадения, за да получите 3 триъгълника
IQ тест: премахнете 5 съвпадения, за да получите 3 триъгълника

За да постигнем това, трябва да наблюдаваме как са подредени клечките и да премахнем онези, които пречат на образуването на триъгълниците. Не бързането и обмислянето преди действие може да бъде ключът.

Този вид тест също ни позволява да видим колко сме наблюдателни и колко способни сме да използваме практическите си знания. Така че, за да разрешите тази загадка, трябва внимателно да наблюдавате съвпаденията и да отделите време, за да разберете диаграмата, преди да премахнете тези, които не се използват за образуване на триъгълниците.

Упражнението може да изглежда просто, но изисква добра концентрация. Следователно трябва да отделим необходимото време, за да намерим подходящо решение.

Решаването на загадка като тази е истинско предизвикателство и за да го преодолеете, трябва да се концентрирате и да отделите време за анализ на ситуацията. Наблюдаването на мачовете и разбирането как са подредени може да ни помогне да намерим решението.

Фокусът е ключов защото дори и случаят да изглежда прост, той изисква добър размисъл, преди да можете да предприемете действия. По този начин, като отделите време за добър анализ на данните, можете да намерите подходящо решение.

Решението на интелектуалното предизвикателство на деня

Решението е показано на изображението по-долу.

премахнете 5 клечки, за да получите 3 триъгълника - решение
Решение на триъгълници за IQ тест

Бихме искали да благодарим на всички, които поеха предизвикателството и отделиха време, опитвайки се да го решат. Не се колебайте да споделите това предизвикателство с хората около вас в социалните мрежи, за да могат и те да предизвикат себе си и да намерят решението!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » На гениите са необходими по-малко от 60 секунди, за да попълнят този уникален IQ тест. Не се разочаровайте, ако не го направите!