Новолуние на 17 юли 2023 г. в Рак: Връзките с тези зодиакални знаци ще процъфтяват

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova

Там Новолуние винаги е добър момент да започнете нещо ново и това на 17 юли 2023 г Рак не е изключение. По-конкретно, това новолуние ще има много положително въздействие върху романтичните отношения на три зодии: Рак, Скорпион и Риби. Нека видим по-подробно как това новолуние ще повлияе на любовния им живот.

Рак, дълбоко чувствителен воден знак

THE Рак е воден знак, управляван от Луната, което му придава голяма чувствителност, дълбоки емоции и развита интуиция. Известно е също, че Раците са много привързани към семейството и корените си и търсят емоционална сигурност в живота си.

Новолуние 17 юли 2023 г. в Рак
Новолуние 17 юли 2023 г. в Рак

Как новолунието в Рак ще повлияе на любовта на Рака?

През този период лунните енергии ще бъдат особено благоприятни за хората, родени под знака на Рак. Наистина, новолунието в Рак ще доведе до засилване на емоциите, което ще позволи на местните жители на този знак да изразят по-добре чувствата си и да укрепят връзките си с партньора си.

В допълнение, това новолуние ще осигури благоприятен климат за развитието на нови романтични връзки за необвързаните Раци. Така хората от тази зодия ще имат повече самочувствие и ще бъдат по-отворени за срещи, което ще увеличи шансовете им да намерят любов.

Скорпион, страстен и мистериозен воден знак

THE Скорпион е друг воден знак, управляван от планетата Марс и Плутон, което му придава интензивна, страстна и мистериозна личност. Местните Скорпиони често се възприемат като трудни за определяне, но те също имат голям капацитет да обичат дълбоко и искрено.

Какви промени ще внесе новолунието в Рак в любовния живот на Скорпионите?

Това новолуние в Рак ще се отрази много благоприятно на любовта на Скорпионите. Наистина, това ще им позволи да разбират по-добре емоциите си и да ги изразяват по-лесно, което значително ще улесни комуникацията с партньора. Така Скорпионите ще могат да говорят свободно за своите желания, страхове и мечти, което ще засили съучастничеството в двойката.

Освен това този период ще бъде благоприятен и за необвързаните Скорпиони, които желаят да срещнат някого. Новолунието в Рак ще им помогне да покажат най-добрата си страна, като по този начин ще привлекат вниманието на потенциални партньори.

Риби, емпатичен и романтичен воден знак

THE Риби са последният воден знак на зодиака и се управляват от Нептун, планетата на мечтите, въображението и духовността. Местните в Риби са известни със своята емпатия, чувствителност и романтизъм, но също така лесно могат да бъдат наранени поради високата си емоционалност.

Как ще се отрази новолунието в Рак на любителите на Риби?

Новолунието в Рак ще донесе на Рибите емоционален тласък, позволявайки им да изразят чувствата си по-ясно и да разберат по-добре тези на партньора си. Следователно този период ще бъде благоприятен за изявления в любов и романтични жестове, като по този начин ще заздрави връзката в двойката.

Това новолуние обаче ще накара Рибите да бъдат по-взискателни, когато става въпрос за романтични връзки. Те ще се стремят да изживеят дълбока и искрена любовна история и няма да се поколебаят да прекратят връзка, ако тя не отговаря на очакванията им.

Другите знаци на зодиака и новолунието в Рак

Въпреки че това новолуние е особено благоприятно за водните знаци, то ще има положително влияние и върху романтичните връзки на другите зодии, особено по отношение на общуването, разбирането на емоциите и взаимната подкрепа.

  • Рам: това новолуние ще подтикне Овните да бъдат по-внимателни към нуждите на партньора си и да изразяват по-добре собствените си емоции.
  • бик : периодът ще е благоприятен за укрепване на емоционалната стабилност на двойката, както и за обсъждане на важни теми като бъдещи планове.
  • Зодия Близнаци: Близнаците ще бъдат насърчавани да общуват повече с партньора си и да проявяват повече съпричастност в романтичните си отношения.
  • лъв: Лъвовете ще трябва да се научат да контролират гордостта си и да бъдат по-уязвими пред партньора си, за да укрепят сантименталната си връзка.
  • Дева : новолунието в Рак ще помогне на Девите да бъдат по-малко осъдителни и повече разбиращи към партньора си.
  • Баланс: Везните ще бъдат накарани да търсят повече баланс в двойката си, като отдават толкова голямо значение на собственото си благополучие, колкото и на това на партньора си.
  • Стрелец: Стрелците ще трябва да се научат да слушат сърцето си и да следват интуицията си, вместо да се придържат единствено към логиката и разума.
  • Козирог: Периодът ще бъде благоприятен за Козирозите, желаещи да заздравят романтичните си отношения, като развият по-добра комуникация и по-голямо съучастие с партньора си.
  • Водолей: Водолеите ще трябва да се научат да управляват емоциите си по по-здравословен начин и да бъдат по-привързани към партньора си.

Новолунието в Рак на 17 юли 2023 г. ще отбележи положителен обрат в любовния живот на много зодии. Местните от водните знаци, по-специално, ще видят как романтичната им връзка процъфтява и укрепва благодарение на това небесно влияние.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Астрология » Новолуние на 17 юли 2023 г. в Рак: Връзките с тези зодиакални знаци ще процъфтяват