Новолуние на 20 февруари 2023 г.: тези 3 зодии ще преминат през големи трудности!

На 20 февруари 2023 г. Луната ще бъде във фаза на Новолуние. Това подреждане на планетите несъмнено ще окаже значително влияние върху съответните 3 астрологични знака. Но какви са тези ефекти? Какво всъщност е астрологията?

Астрологията е едновременно изкуство и наука. Състои се от наблюдение и тълкуване на влиянието на небесните обекти върху хората и тяхната съдба. Именно чрез изучаване на текущото и бъдещото позициониране на планетите и Луната можем да предвидим събитията, които ще се случат.

Всъщност всяка планета има своя собствена радиация, собствена вибрация, която се комбинира с други, за да създаде различни конфигурации. Тези конфигурации пряко влияят върху аспектите на нашия живот: любов, работа, пари… И не случайно наричаме това „енергия“!

астрология - новолуние 20 февруари 2023 г. отрицателно
Астрология: новолуние 20 февруари 2023 г. отрицателно

И така, на 20 февруари 2023 г. това Новолуние, ще отбележи значителна промяна за определени астрологични знаци. И така, през какви трудности ще преминат? Бъдете внимателни!

Според астрологията разположението на планетите пряко влияе върху аспектите на живота ни. На 20 февруари 2023 г. Новолунието ще отбележи значителна промяна за определени астрологични знаци. През какви трудности ще трябва да преминат? За да научите повече, не пропускайте тази статия!

Стрелец (22 ноември – 21 декември): Загуба на самочувствие

Зодия Стрелец
©123rf

THE Стрелец е повлиян от чувство на голяма професионална демотивация и загуба на самочувствие. Той може да бъде обзет от безпокойство и тъга, което му пречи да инвестира напълно в проектите си.

Тези негативни чувства също могат да окажат влияние върху отношенията му с другите. За Стрелците обаче е важно да се опитат да държат високо главата си и да помнят, че с времето този труден момент ще отмине.

Близнаци (21 май – 21 юни) могат да очакват трудни времена

Зодия Близнаци
©123RF

По време на Новолунието на 20 февруари зодия Близнаци могат да очакват период, в който отношенията им с близките няма да са от най-лесните. Умората и раздразнителността могат да бъдат особено силни и те ще трябва да бъдат много внимателни как се обръщат към хората, които обичат.

Важно е да отделите време за почивка и да правите релаксиращи дейности, за да избегнете влошаване на ситуацията. Поради това е необходим здравословен начин на живот, за да преминете гладко през този труден период.

Дева, знак, който отвръща от големите планове (23 август – 22 септември)

Зодия Дева
©123RF

Местните жители на астрологичния знак на Богородица преминават през труден период. Това Новолуние ще ги накара да направят крачка назад и да поставят под съмнение амбициите си. Те може да не се ангажират с големи проекти за момента с риск да загубят всичко.

При Девите може да се появи голяма професионална демотивация и загуба на самочувствие. За тях е важно да се щадят и да отделят време за себе си, за да избегнат прекомерната умора, която би се отразила на отношенията им с близките.

Бихме искали да благодарим на всички читатели за тяхната подкрепа и времето, прекарано в четене на тази статия. Оценяваме високо вашето присъствие и се надяваме, че сте намерили това съдържание за обогатяващо. Ако статията ви е харесала, ще бъдем благодарни, ако я споделите с приятелите си в социалните мрежи.

Прочетете също:   Пълнолунието в Стрелец на 4 юни 2023 г. ще има много важно влияние върху 3 зодии: какво да очакваме?
Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Астрология » Новолуние на 20 февруари 2023 г.: тези 3 зодии ще преминат през големи трудности!