Оптична илюзия: ще можете ли да забележите петела, кокошката и 3-те пиленца, скрити в това дърво, за по-малко от 30 секунди?

Харесвате ли визуални тестове и оптични илюзии? Тогава това визуално предизвикателство е за вас! В това изображение това е илюстрация на дърво, в което могат да се разграничат различни форми. Мисията, която ви е възложена, ако я приемете, е проста (или не): трябва да успеете да локализирате петелтам пиле и трите мацки които се сливат с клоните за по-малко от 30 секунди.

Визуалните предизвикателства са много популярни и създават чудесно време за забавление и релаксация. Те също така тестват способността ви да наблюдавате и да фокусирате вниманието си върху даден обект или изображение. Оптичните илюзии са чудесен начин да стимулирате мозъка си да подобри когнитивните си умения.

И така, готови ли сте да приемете това предизвикателство? Така че опитайте се да намерите петела, кокошката и трите пиленца, скрити в това дърво, за по-малко от 30 секунди!

Оптична илюзия: ще можете ли да забележите петела, кокошката и 3-те пиленца, скрити в това дърво, за по-малко от 30 секунди?

Вашето предизвикателство е да намерите петела, кокошката и трите пиленца, скрити в едно дърво. Имате само 30 секунди, за да завършите този тест. Необходимо е да се наблюдава и да се концентрира върху необичайни детайли, защото няма да намерите лесно всички животни, които се крият. Не забравяйте, че са много добре замаскирани!

визуално предизвикателство - намерете 4-те домашни птици, скрити в това дърво
Оптична илюзия

За да успеете в това визуално предизвикателство, ще трябва да отделите време, за да разгледате внимателно всяка част от дървото, за да идентифицирате всичко, което е различно от другите елементи и търси животни. И така, готови ли сте за предизвикателството?

За да преминете този визуален тест, ще трябва да демонстрирате креативност и повишена бдителност. Трябва да разгледате внимателно всяка част от дървото, за да откриете криещите се животни. Трябва да наблюдаваме всичко, което е извънредно, тъй като тези животни са много добре маскирани. И така, готови ли сте за предизвикателството? Каним ви да упражнявайте ума и въображението си да го решите за по-малко от 30 секунди!

Честито на всички участници!

Искахме да знаем дали сте успели да намерите решението на визуалното предизвикателство и се радваме да видим, че някои от вас са го решили успешно! Но за тези, които се нуждаят от малко помощ, сме качили изображение, където елементи са маркираниза да може всеки да намери отговора.

визуално предизвикателство - намерете 4-те домашни птици, скрити в това дърво - решение
Решение

Бихме искали да благодарим на всеки от участниците за техния ентусиазъм и отделеното време за това предизвикателство. Не се колебайте да споделите това предизвикателство около вас, като го споделите в социалните мрежи със семейството и приятелите си.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Визуално предизвикателство » Оптична илюзия: ще можете ли да забележите петела, кокошката и 3-те пиленца, скрити в това дърво, за по-малко от 30 секунди?