Оптична илюзия: в тази илюстрация са скрити 5 пеперуди. Ще можете ли да ги забележите за по-малко от 30 секунди?

Оптичните илюзии са визуални тестове, които могат да бъдат едновременно забавни и предизвикателни. Те позволяват да тествайте уменията за концентрация и наблюдениено и да се забавляват.

Ето какво ви предлага визуалното предизвикателство на деня: намерете за по-малко от 30 секунди 5-те пеперуди, скрити в илюстрацията на известният унгарски художник Дудолф кои етапи много цветни цветя. Тези визуални предизвикателства са много популярни в интернет и се споделят от хиляди потребители, които обичат да си почиват. И така, ще успеете ли да се справите с предизвикателството?

Оптична илюзия: Ще можете ли да забележите 5-те скрити пеперуди за по-малко от 30 секунди?

Този тип визуално предизвикателство е чудесен начин да тренирате ума си и способността си да наблюдавате необичайни детайли. За да успеете в този вид предизвикателство, ще трябва да наблюдавате добре изображението и да се концентрирате върху всяка част. Пеперудите са много добре замаскирани, така че ще трябва да бъдем бдителни!

визуално предизвикателство - намерете 5-те пеперуди на снимката - предизвикателство
Визуално предизвикателство – ©Dudolf

Отделете време и потърсете внимателно, гледайки надясно, наляво и в центъра. След като намерим всичките 5 от тях, можем да кажем, че сме изпълнили успешно предизвикателството!

Ще трябва да проявим креативност и въображение, за да успеем в това предизвикателство. Не е достатъчно да погледнете картината и да видите пеперудите. Ние трябва знам къде да гледаманализирайте всеки детайл и се фокусирайте върху наблюдението.

Не бързайте, отделете време и търсете, докато намерите 5-те скрити пеперуди. Това е чудесен начин да предизвикате ума си и да видите дали можете да изберете детайлите, които не са очевидни.

Успешно визуално предизвикателство?

Накарахме участниците да изчакат известно време и им дадохме визуално предизвикателство за решаване. Щастливи сме да видим, че толкова много от тях са се справили успешно с предизвикателството!

Дали да се намери 5 пеперуди, или за да се забавлявате опитвайки, благодарим на всички, които допринесоха за това предизвикателство и споделиха резултатите си в социалните мрежи. Откроихме визуалното ръководство за предизвикателството в изображението по-долу, така че се възползвайте от възможността да го споделите с приятелите си и да видите кой успява да изпълни предизвикателството.

визуално предизвикателство - намерете 5-те пеперуди на снимката - решение
Решение

Надяваме се, че тази малка игра ще ви е забавлявала и ще ви накара да искате да участвате в други подобни предизвикателства. Още веднъж благодаря на всички, които се включиха в играта.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Визуално предизвикателство » Оптична илюзия: в тази илюстрация са скрити 5 пеперуди. Ще можете ли да ги забележите за по-малко от 30 секунди?