Отнема по-малко от 15 секунди за най-добрите да изпълнят това предизвикателство с мачове. Мислите ли, че сте част от него?

Тестовете и загадките за интелигентност са неизменна част от нашето ежедневие. Те са едновременно средство за учене, но и източник на забавление. Предизвикателствата станаха много популярни в социалните мрежи, тъй като стимулират креативността и развиват когнитивните умения.

Днес ви предлагаме пъзел със съвпадения, който е сред най-известните: Отнема по-малко от 15 секунди на най-добрия, за да изпълни това предизвикателство със съвпадения. Мислите ли, че сте част от него?

Това предизвикателство се състои в решаване на уравнението „9×5=32“ с помощта на кибрит. Участниците трябва да ги подравнят, за да формират необходимия резултат. Разрешеното време е ограничено, тъй като само най-добрите могат да го изпълнят за по-малко от 15 секунди!

Решете уравнението “9×5=32” за по-малко от 15 секунди, като преместите 2 кибритени клечки

Харесвате ли предизвикателствата и готови ли сте да тествате когнитивните си способности? Така че опитайте това главоблъсканица който е сред най-известните.

IQ тест - 9x5=32
тест за интелигентност

Трябва да решите уравнението „9×5=32“ с помощта на кибрит и това за по-малко от 15 секунди! Изглежда почти невъзможно, нали? И все пак, ако сте готови за голямо предизвикателство и мислите извън кутията, тогава ние имаме играта за вас.

Можете да преместите само 2 кибритени клечки, за да направите уравнението правилно.

Решението на предизвикателството

Бихме искали да поздравим всеки от участниците за тяхната отдаденост и решителност в това страхотно предизвикателство!

IQ тест - 9x5=32 - инструкции
Решение

Наистина сме щастливи да видим, че този тип предизвикателства са толкова популярни в социалните мрежи като Instagram и Twitter. Решението на тази загадка е: 4×8 = 32.

Още веднъж искаме да благодарим на всички участници в предизвикателството за страхотното им участие!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » Отнема по-малко от 15 секунди за най-добрите да изпълнят това предизвикателство с мачове. Мислите ли, че сте част от него?