За нас

За нас
Ние сме Преслав и Мая, брат и сестра Стайкови. Основахме "Заки" през 2019 г. водени от идеята да предложим персонален дизайн на дрехи за най-малките, като изписваме техните собствени имена.
В тандема „Тя и Той“ всеки е професионалист в своята област. Тя е с богат опит в шивашката индустрия, Той е добър в графичния дизайн, маркетинга и разговорите с клиенти. Обединява ни желанието да покажем, че детското облекло може да бъде красиво, удобно и изработено по индивидуален проект.
Създадохме свой малък екип и всички заедно обединяваме усилия по изработката на всеки продукт. Започваме от кроене, шиене, дизайн и принт и завършваме с последния детайл – името на всеки наш клиент върху дрехата, което я прави различна и впечатляваща.
Целият производствен процес се случва при нас под постоянен контрол и наблюдение. Това ни дава предимството да предложим безкомпромисно качество без допълнително оскъпяване. Използваме най-добрите технологии и материали.
Платовете ни са интерлок, плътни и меки, далеч по-добри от масово предлаганите на пазара. Материята е специално подбрана за бебешки и детски дрехи, тъй като съдържа най-дългите и качествени влакна на памука. Интерлогът е здрав и издръжлив, не се наелектризира и не предизвиква алергии, има свойството да регулира телесната температура и да създава невероятен комфорт.
Правим принтовете с директен печат и освен, че са изключително атрактивни, те са напълно безвредни. Доверили сме се на „Epson“ – световният лидер в принтирането. Гордеем се, че успяваме да изпратим изпълнената поръчка още в първия работен ден след приемането ѝ.
С удоволствие работим по индивидуални поръчки. Клиентът има свободата да посочи кое име да изпишем, както и да избере своя цветова комбинация от наличните десени. Вярваме, че всяко дете заслужава специално внимание и удоволствието да бъде облечено с нещо уникално, изработено лично за него.

За всички наши настоящи и бъдещи клиенти имаме страхотна програма с невероятни отстъпки достигащи до 30 %,повече може да научите като кликнете тук 

➡️    "Програма "ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ" .         

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки