По-малко от 3 от 10 души намират решението на този IQ тест. Смятате ли, че сте един от гениите на този свят?

През последните години пъзел игрите, пъзелите и интелектуалните предизвикателства придобиха популярност в интернет и социалните мрежи. Тези интелектуални игри не само стимулират логическото мислене и разсъждение, но са и много забавни.

Ето едно предизвикателство, което изисква добра доза логика за да го решим: това е въпрос на преместване на 2 кибритени клечки, за да се получи равенство от фалшивото начално уравнение, което е 81-51=67. Опитайте се да изпълните това предизвикателство!

IQ тест: преместете 2 мача, за да получите равенство

Тестовете за интелигентност са общ метод, използван за оценка на човешкия интелект. Те се състоят от решаване пъзели или предизвикателства, които поставят на изпитание аналитичните и когнитивните умения на всеки. Този метод обикновено се използва от психолози за измерване на коефициента на интелигентност на човек, въпреки че това е противоречива концепция.

IQ тест - 81-51=67
IQ тест: вземете равенство, като преместите 2 клечки

В настоящия случай, става въпрос за преместване на 2 мача за да получите равенство от началното невярно уравнение, което е 81-51=67. За да успеете в този тип предизвикателство, трябва да се концентрирате добре и да наблюдавате внимателно ситуацията.

Доброто разбиране на проблема често прави възможно бързото намиране на подходящото решение пъзели. Това обаче изисква известно усилие и трябва да останем бдителни и проницателни въпреки сложността на задачите.

Важно е да се концентрирате и да бъдете внимателни, за да успеете в това предизвикателство. Тестът за интелигентност е метод, който оценява човешката интелигентност и тук включва преместване на 2 кибритени клечки, за да получите правилното равенство.

Задълбоченото разбиране на проблема е от съществено значение, за да се намери правилното решение на пъзелите. Следователно е необходимо да отделите време, за да наблюдавате и анализирате добре ситуацията, дори ако тя може да изглежда трудна на фона на трудностите на задачите.

Дългоочакваното решение за този IQ тест

Поздравления за всички, които се справиха с предизвикателството и намериха решението! Решението беше 61=61=61, както е показано на изображението по-долу.

IQ тест - 81-51=67 - инструкции
Решение

Много сме благодарни на всички, които отделиха време в опити да разгадаят мистерията. Ако ви е харесало това предизвикателство, не се колебайте да го споделите в социалните мрежи, за да позволите на околните да се насладят на удоволствието, което доставят пъзелите!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » IQ тест » По-малко от 3 от 10 души намират решението на този IQ тест. Смятате ли, че сте един от гениите на този свят?