По-малко от 3,41% от населението намира правилния отговор на това математическо и логическо предизвикателство!

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova

Пъзелите и интелектуалните предизвикателства станаха много популярни в интернет и социалните мрежи. Мисловни игри, които подлагат на изпитание логиката на интернет потребителите, като им представят серия от въпроси, на които трябва да отговорят. стимулиращи предизвикателства да изпитат умствените си способности. Сега е време да приемете ново предизвикателство и да решите проблем, който изисква задълбочен анализ.

Целта на предизвикателството е да се намери липсващото число в кръга. За да успеете трябва да използвате логика и да анализирате връзката между числата. Имате 25 секунди, за да намерите решението!

IQ тест: кое е липсващото число в кръга?

IQ тестът е ценен инструмент за измерване на интелигентността на човека. Той се състои от редица пъзели и упражнения, включително Открийте липсващото число в кръга.

Прочетете също:   3 безупречни стратегии да кажете на някого, че не се интересувате от връзка
IQ тест - кое е липсващото число в кръга?
IQ тест: кое е липсващото число в кръга?

За да решим тази загадка, трябва да използваме логика и да анализираме връзката между числата. Доброто разбиране на математиката и способността да се правят връзки са от съществено значение за намирането на правилното число. Всъщност трябва да въведем стратегия за определяне на различните модели, които се повтарят, за да намерим решението, което се отнася за тях. Това умение не само спестява време, но и подобрява разбирането ни за проблема.

Тестът за интелигентност е отличен начин за проверка на нашите когнитивни умения и способности. Решаването му може да бъде забавно, но е важно да следваме дадените инструкции, тъй като те могат да ни помогнат да намерим решението по-лесно. Например, когато търсим липсващото число в кръгаВажно е да обърнете внимание на малките подсказки, скрити в пъзела, за да разберете кое число да попълните в празното квадратче.

Прочетете също:   Ето четирите стила на привързаност в любовта: как да ги идентифицирате и да откриете своя?

Решението най-накрая е разкрито

Поздравления за всички, които приеха предизвикателството и намериха решението! Правилният отговор е 3. Като умножим числата във външния кръг, получаваме стойността на числото във вътрешния кръг. 3×1=3.

IQ тест - кое е липсващото число в кръга - решение
Решение

Благодарим ви за отделеното време, за споделянето и опита да решите това предизвикателство. Не се колебайте да го споделите с приятелите и семейството си в социалните мрежи, за да видите дали те или техните приятели могат да намерят решението!

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » психология » По-малко от 3,41% от населението намира правилния отговор на това математическо и логическо предизвикателство!