Предателства и приятелства: 3 зодии, които да следите много внимателно през юли 2023 г.

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova
Trahisons et amitiés

Месец юли 2023 обещава да бъде богат на емоции и сътресения за някои хора. Наистина, според звездите, някои предателства и приятелства могат да бъдат разкрити през този летен период. Ето защо някои знаци от зодиака ще трябва да бъдат особено бдителни и да обръщат внимание на сигнали, които биха могли да показват възможно разочарование или възможности за приятелство.

1. Близнаци: месец под знака на възклицанието

Местните от зодия Близнаци ще трябва да бъдат особено внимателни през този месец юли 2023 г. Наистина те могат да се сблъскат с неочаквани ситуации в приятелския си кръг:

  • Напрежения може да възникне с определени близки приятели, подкопавайки доверието, което Близнаците обикновено имат в тях.
  • Може и това да е създават се нови приятелстваблагодарение на срещи, които са колкото изненадващи, толкова и обогатяващи за Близнаци.
предателства и приятелства
предателства и приятелства

По-добре разбирайте сигналите

За да премине през този месец без много проблеми, Близнаците ще трябва да се научат да дешифрират тези ситуации, като проявят интуиция и проницателност. Те трябва да избягват да прибързват с преценките и да отделят време за анализ на фактите, преди да правят прибързани заключения.

2. Скорпион: лято за отбелязване с бял камък

За родените под знака на Скорпион юли 2023 обещава да бъде ключов месец, през който те могат да бъдат изправени пред ситуации, които ще изпитат тяхната лоялност към приятелите им:

  1. разкрити тайникоето може да доведе до предателство на близък приятел, като по този начин подкопава доверието, което Скорпионите обикновено гласуват на този човек.
  2. Нови срещи може също да се случи, карайки Скорпионите да преразгледат определени приятелства и да преоценят своите приоритети в техния кръг от приятели.

Научете се да прощавате и да продължите напред

За да преодолеят тези изпитания, Скорпионите ще трябва да се научат да прощават и да приемат промяната. Те ще трябва да приемат, че определени връзки могат да се развият или дори да изчезнат, за да направят място за нови, по-солидни и обогатяващи приятелства.

3. Козирог: в техния приятелски кръг изгрява нов ден

Месец юли 2023 г. може да представлява решаващ период за местните от зодия Козирог. Наистина, те могат да се сблъскат със ситуации, които ще ги накарат да поставят под въпрос приятелствата си:

  • Спорове може да избухне в кръга им от приятели, принуждавайки Козирозите да заемат позиция и да избират между любимите хора.
  • Месец юли също може да бъде белязан от раждането на нови приятелствачесто в резултат на неочаквани срещи.

Да знаеш как да се питаш

За да се справят с тези катаклизми, Козирозите ще трябва да се научат да се питат и да приемат, че някои неща не винаги са под техен контрол. Те ще трябва да се научат да се отпускат и да се доверяват на интуицията си, за да се справят най-добре с този емоционален смут.

Едно лято, пълно с обрати

Месец юли 2023 г. обещава да бъде значим период за родените от зодиите Близнаци, Скорпиони и Козирози. Между предателствата и приятелствата, тези три зодиакални знака ще трябва да бъдат особено бдителни и да се научат да се учат от тези преживявания, за да продължат напред в личния си живот.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » Астрология » Предателства и приятелства: 3 зодии, които да следите много внимателно през юли 2023 г.