Рекордът за това цифрово предизвикателство е 13,27 секунди. Можете ли да го подобрите?

Публикувано на
чрез Ekaterina Stefanova

Мозъчните задачи и главоблъсканици са на мода в интернет и се споделят масово в социалните мрежи. Намерете липсващото число в кръг е една от най-популярните пъзел игри. Ако искате да изпитате своята интелигентност и логика, това е предизвикателството за вас! Готови ли сте за него? Хайде!

Тестовете за интелигентност и интелектуалните предизвикателства измерват интелигентността и способността за решаване на проблеми на дадено лице. Те поставят на изпитание логиката, разсъжденията и креативността.

IQ тест: намерете липсващото число в първия кръг

Тестовете IQ са класическа форма за оценка на когнитивните умения. Често срещан начин за проверка е чрез гатанки и математически задачи, като например намиране на липсващото число.

Прочетете също:   Положително мислене: Тайната, която най-щастливите хора не искат да знаете!
Тест за ци - каква е стойността на липсващото число
IQ тест : каква е стойността на липсващото число

В този тип упражнения обикновено има три кръга, разделени на три части, а нашата цел е да намерим логиката на изчисленията, необходима за откриването на това липсващо число.

Тестовете за интелигентност могат да бъдат трудни, но те са чудесен начин да стимулираме умствените си способности и да ни насърчат да мислим по-задълбочено за проблемите пред нас.

Пъзелите могат да бъдат забавни и интересни; те изискват допълнителни усилия и концентрация, за да можем да решим ефективно тези упражнения.

Решението на известната загадка за кръга най-накрая е разкрито!

Браво на всички, които приеха предизвикателството и прекараха време в търсене на решението.

Решението е 26! Трябваше да намерим следната логика: Кръг 2 = Кръг 1 + Кръг 3което ни дава за всеки кадър :

и следователно за липсващото число :

Прочетете също:   Ето четирите стила на привързаност в любовта: как да ги идентифицирате и да откриете своя?

Не се колебайте да споделите това предизвикателство с приятелите и семейството си в социалните мрежи, за да могат и други хора да се възползват от предимствата на едно стимулиращо и интересно упражнение.

Photo of author
За автора, Ekaterina Stefanova
Интересувам се от психология и прекарвам времето си в търсене на нови интелектуални предизвикателства, за да упражнявам ума си и същевременно да се отпусна.
Начална страница » психология » Рекордът за това цифрово предизвикателство е 13,27 секунди. Можете ли да го подобрите?